• kuba.stefka1984

    Cus,

    potreboval bych radu – lze ve STRAVe udelat ze segmentu „trasu“, kteoru bych si pak mohl pretahnout jako .gpx do mapy.cz ? Resp. obecne – jak resite navigaci na kole?

    Vozit PolaryV800 ( nemaji mapu ) – ale sportester nechci merit, jde mi o spor. funkce, ktere ma POLAR IMHO nejlepsi + iPhona na riditkach.

    Diky za tipy

    0 0
    • rdx  

      Z jednoho segmentu trasu? To je asi nejak spatne napsane …

      Ze stravy jde exportovat cela trasa do gpx pres premium ucet a pak cast trasy smazat. Nebo extenzion napr. do firefoxu ktera umi vyexportovat jen ten segment

      0 0
    • novas752  

      Segmenty jsou na houby, ten segment explorer nezobrazuje vsechny.

      Na silnicni vyjizdky si trasy planuju ve Strava route builderu – mam zapnutou vrstvu heatmapy a pomoci strava-map-switcher pluginu do prohlizece si pod to dam vrstvu mapy.cz

      No a mtb vyjizdky podobne, akorat mam vedle otevrenou kartu mapy.cz a klikam si to v nich rucne (strava to routuje po cestach osm mapy a to je mimo asfalt dost nahouby, v mapach.cz si to naklikam jak chci i mimo zmapovane cesty).

      0 0
      • kuba.stefka1984  

        Pres rout builder to chapu a zvladam. Ale jak to delas, kdyz najdes nejaky segment, ktery by sis chtel projet, ale jeho trasu „neznas“? Tzn. potrebujes navigovat, abys z ni neuhnul…

        P.S. takze to neni jen muj pocit ze segment explorer je na prd :)

        0 0
        • novas752  

          No ja se podle tech segmentu prilis casto neorientuju, daleko casteji pouzivam tu heatmapu, ale kdyz uz tak si proste zapamatuju jak to zhruba vypada v mapy.cz a pripadne satelitni nebo i 3D mape, a pak to proste jedu z pameti, pripadne si ten segment (casteji to praktikuju s tim routebuilderem heatmapa+mapy.cz) v mobilu vyscreenuju abych se kdyztak mohl zorientovat.

          Ono stejne:

          • Tam, kde se jezdi fakt hodne je jasne viditelna vyjezdena stopa, takze v tom segmentu vetsinou uz navigovat nepotrebujes.
          • A kdyz ano, spousta segmentu byla vytvarena z nejakejch mizernejch zaznamu a zvlast v prudsich svazich a hlubsich roklich ten segment dost casto probiha uplne nesmyslne a od skutecnyho useku „odkskauje“ i o desitky metru – proto mi prijde daleko lepsi heatmapa, ktera kombinuje vsechny prujezdy (tyhle odchylky se tak nejak zprumeruji) a skutecnou trajektorii danyho useku (a v hodne projezdenych oblastech i skutecnou sit cest) pak ukaze daleko lepe nez jakakoliv jina mapa.

          Kdyz uz si fakt nevis rady kde jsi a kudy kam, staci zapnout aplikaci mapy.cz a s pomoci zobrazeni polohy to porovnat s tim screenem z route builderu.

          0 0
      • kuba.stefka1984  

        +1

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.