• Flexin

    Ahoj,

    nedávno jsem začal jezdit okolí Řitka, Mníšek, Černolice. Nemá to tam někdo projetý? Rád bych se případně přidal na nějakou vyjížďku, primárně víkendy. :)

    Díkes

    0 0
    • novas752  

      Ahoj, párkrát za rok se tam vyskytnu, někdy i o víkendech.

      Ale jestli dobře čtu mezi řádky, pro začátek to vůbec nejsou jednoduché terény.

      0 0
    • Flexin  

      Některý věci jsou už docela vostrý, ale sjet se to dá. Jde mi asi spíš primárně o to, jestli tu někdo místní nemá vychytaný dobrý fleky. Např. na tomto videu se mi dost zamlouvá ten poslední trail, ale za boha jsem ho nedokázal najít… https://www.youtube.com/watch?…

      Věřím, že to nebude jediný trail v okoli podobného typu. :)

      0 0
      • novas752  

        Tak ten tam nenajdeš, ten je na druhý straně řeky nad Karlíkem :-) a na té straně od Radotína po Karlštejn jsou podobného charakteru ještě asi 2–3. Jinak tam jsou taky spíš náročnější záležitosti – ne tak kořenité a kamenité, ale zase dost prudké.

        Oblast tebou popisovaná je pro začínající řekl bych docela nevhodná – šutrovatý kam se podíváš, a na ježdění na hardtailu to tam je docela „jen pro otrlé“ – neříkám že to nejde. .-) Je to docela vidět na tom videu, borci navlečení v integrálkách atd. ale skoro každou náročnější část spíš křečovitě kodrcají dolů než že by to „jeli“, ty nejlepší prvky tam rovnou objíždějí…

        0 0
    • filipes  

      Podivej se pozorne na mapy.cz a vyraz prozkoumat pesinky, hodne toho lze najit dle mapy a pozorneho hledeni pesinek. Obtiznost je relativni, stejne jako pozitek z obtizneho trailu. Kazdopadne bych vyrazil bezpodminecne za sucha.

      0 0
    • Flexin  

      Jasný jasný, chápu. Tzn. abych si nějak v klidu zajezdil na HT, budu se muset někam posunout – ať už na kole, nebo autem. :)

      Ale koukám, že máš asi docela dost přehled… Mimo Točnou, dokázal bys mi něco prosím doporučit, kde by se dalo i na HT v klidu zajezdit?

      Do nějakého HC endura se fakt bez celopéra pouštět nebudu, akorát bych byl vyklepanej jak řízky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.