• SugaRace

    Pánové a dámy, poraďte…nějaké tréninkové běžecké botky…univerzální jak na asfalt, tak i na běhání po lese včetně sněhu (tj. dobré tlumení + dobrý záběr). Cena tak kolem patnácti stovek. Doporučte značku i konkrétní model, mám spíše užší nohu a nižší nárt. Díky za relevantní odpovědi. :o)

    0 0
    • Schrama  

      Čau! Zkusil jsem toho dost.Jediný, co Ti můžu poradit, je firma Asics. Už je nosím zhruba 10,12 let a jsou to nejen podle mě ty nejlepší boty na běh, chůzi.....atd. Konkrétní model Ti ale neřeknu. Mrkni na stránky. Modelů je tam moc-podle volby terénu. Podle mě mají nejlíp vymakaný právě Gel na www.asics.cz

      0 0
    • Běžec  

      Osobně mám vynikající zkušenosti s New Balance (konkrétně 767) (www.shopsport.net – doporučuji), ale je to individuální, něco jako „jaké sedlo“, např jisté všemi chválené boty zn. Adidas mi zas tak nesedly. Nike Skylon taky dobrá volba. Mizuno, Saucony…

      0 0
    • sis  

      asics je super a hlavne vydrzi, aspon ty moje. Ted jsem koupil za dobrou cenu New Balance a tvari se taky dost dobre, ale mám je teprv chvili takze zivotnost zatim neposoudim. Jeste jsou fajn salomon, ale to uz pro me bylo zybtecne moc penez a navic na asfalt bych je moc nebral, nejsou tak tlumive (model XA PRO 3)

      0 0
    • mr.antik  

      Nevim co doporučit, ale rozhodně ne Adidas Estes. Jako celkem drží,ale upadl mi kus podrážky a po chvilce z nich trčí nitě uplně všude, jinak je to pevná lehoučká bota. Dnes bych šel spíš do něčeho těžšího, v podstatě jedno od jaké firmy.

      0 0
    • wego1991  

      Chtěl sem to dát do vlákna o běhání, ale nemohu žádné aktuální najít (staré je zamknuto).

      Vybírám nové boty na rychlejší turistiku – Beskydy, Tatry a celkově Slovensko (běh to vyloženě není). Prostě boty když to není na nízké ani vysoké pohorky a stačí v uvozovkách tenisky. Proto vybírám boty z kategorie trail. Jedno vím jistě a to, že nechci Salomony (špatná zkušenost a chci zkusit něco jiného). V okolí si hodně chválí.

      Vybírám mezi těmito botama: Hoka One One Torrent 2 , Hoka One One Challenger ATR 6 a Asics Gel-Trabuco 9. Případně máte tip na obdobné boty se kterými jste spokojeni?

      0 0
      • mr.antik  

        Já si docela chválim trailovky z Dekáče, jestli chceš něco s většim tlumením. Na rychlejší běh to není uplně ideální, ale na to co popisuješ by to fungovat mohlo.

        Počitej ale s nulovou odolností vůči vodě (takže projít se mokrou trávou je konečná) a obecně odolnost vůči terénu taky nulová:

        https://www.decathlon.cz/…8600525.html?…

        1 0
        • wego1991  

          Do terénu je právě chci. Odolnost vůči vodě nepotřebuji – na to ostatní boty. Jinak dík za tip, ale s dekacem mám v tomhle morální blok, zda oprávněný nevím, ale i tak za tu cenu už jdou sehnal ověřené značky typu Asics, Inov8 apod..

          0 0
          • SloM  

            Za sebe můžu doporučit inov8.

            Měl jsem trailroc, ale starší model, co už se neprodává. Fungovaly skvěle, ale celkem rychle se sešlapaly. Dochodil jsem je dohladka. Ale rozpadl se i svršek v místě, kde je nejširší noha. Podle recenzí klasický problém.

            Teď mám Trail Talon 290 a taky super botky. Extra široká špička, která mi vyhovuje (to je individuální). V beskydském terénu, SK atd, tak drží parádně. Svršek zatím drží. Chozeno a a běháno v terénu a víc jak rok drží.

            Cítíš ale dost terén pod botou. Mi to třeba vyhovuje, někomu zase nemusí.

            Minus je rozhodně cena

            0 0
            • SloM  

              Aha, datum :D

              0 0
            • wego1991  

              Inov8 na mě byly moc tvrdé. Už sem zakotvil u Asics. Ta jejich pěnová podrážka a celkově váha je perfektní.

              0 0
    • roman 3D  

      nemá někdo tyhle under armouř?

      https://www.sanasport.cz/…-3023892-002?…

      0 3
      • roman 3D  

        By se mě líbili ale Salomony pro vyšší nárt a širší chodidlo moc nejsou, i Adidas poslední dobou dělá nějaký úzký boty, under armour mě sednou jako ulitý, po městskejch ještě potřebuji i trailový

        0 0
        • J1RKA  

          Brebto, mam vysokej nart a siroky chdidlo, a S jsou uplne vpoho, narozdil od UA ktery nic nevydrzej

          0 0
          • roman 3D  

            Břebto, zkoušel jsem si několik typů a hrozně nepohodlných když jsem do toho úzkými kopyta vlezl, ano mám i dvoje salomony na běžky a ty jsou příkladně široké a pohodlné

            0 0
    • Kubiczech  

      Běháte někdo v botech VJ Sport? Nějaké zkušenosti?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.