• newkonagroo

    I když to ke kolům moc nepatří, doufám, že mi poradíte.Určitě někdo z vás používá boty Merrel. Já jedny kdysi měl a rád bych si je znovu koupil na lehký treking. Jen nevím jak na tom teď jsou. Z kategorie pánská trekingová obuv mě zaujaly Col MID Gore-tex. Máte prosím pěkně někdo zkušenost?

    Díky moc za radu

    0 0
    • mastihuba  

      já na rychlo vlítnul do obchoďáku a cca za 3litry vzal botasky s goretexem a už se tomu po letu škubají paty aniž bych s tím někam šel, takže předraženej šunt, mereli jsem kdysi vedl jako slušnou značku ale už ji řadímk solomonům.

      0 0
    • vasek80  

      Sice to ke kolům nepatří, což není problém, ale horší je, že se tu Merrell řeší v dalším obsáhlém vlákně. Za mě spokojenost. Mám troje.

      0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Za sebe mohu doporučit určitě boty Teva, o dost lepší než Merrell.

      0 0
    • scret  

      nevim nevim, ale v mych ocich byl vzdy Merrel, driv i ted, vyrobce mestske obuvi, ktera se tvari jakoby outdoorove… Kvalitu bych prirovnal prave treba k Salomonu… Takze zadna hitparada..

      0 0
      • madcat  

        Já nevím, já mám starší nízký Salomony s GTX a teď k tomu relativně nový (dva roky) Merrelly Chameleon Wrap leather nebo jak se to, a obojí zatím velkej držák. Ty Salomony už mám aspoň pět let a furt jsou schopný.

        0 0
        • scret  

          Tak to mas zrejme nejaky zazracny salomony, prtze si neumim predstavit nizky trekovky, ktery tak dlouho vydrzej:)

          0 0
          • MlokCZ  

            Asi to bude jako s řetězy, někomu vydrží dlouho, někomu vůbec.

            Salomony žádné nemám, ale dlouho už používám Merell nízké s GTX a drží mi dobře.

            Já je vybral ne proto, že by to byly nějaké extra boty, ale proto, že po vyzkoušení více bot mi jako první perfektně sedly na nohu (konkrétně Patheon Sport GTX). A k tomu jsem je koupil dost levně (první někde v obchoďáku zlevněné na 1200Kč). A pak jsem časem dokoupil ještě do zásoby nějaké další za dobrou cenu (40 liber pár) z Amazonu (to jsem už dlouhodobě sledoval). Nemám rád hledání sedící boty, pro mě nejsnažší způsob, když najdu botu co fakt sedí.

            Nosím současně dva páry (ten starší mám trvale více zaprasené a nečistím a beru jen když jsou větší sr…y a tím si ty druhé udržuju čistší).

            Oboje intenzivní používání. Tzn., že v nich chodím do práce (což znamená přes chladnější část roku cca 40km pravidelně každý týden přes všední dny, z toho něco asfalt, něco les různé cesty od širokých po kořenové pěšinky, dle toho kudy zrovna jdu a jak moc si to chci prodlužovat proti nejkratší cestě). A k tomu většinou o víkendu přes chladnou část roku výlet trošku delší někam do lesa (to nejezdím téměř vůbec na kole) + sem tam něco málo na horách přes teplejší část roku (to jezdím téměř výhradně na kole, takže tohle je opravdu jen něco málo).

            Ty starší mám 2 roky a něco, ty novější rok, oboje zatím bez žádného problému. Jak dlouho ještě vydrží se uvidí.

            A už jsem měl nějaké boty, které jsem za podobné využití odepsal.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.