• Kuba Mat

    Ahoj lidi, chtel jsem se zeptat na nejaky tipy na vylety v Tyrolsku na kola. Hledam nejake vyzivne, trochu narocnejsi trasy pro mlady kluky, co si chtej dat do tela. Radi bychom nejaky dobrodruzstvi s peknyma vyhledama na alpy, nejlepe jen jednodenni.

    Diky moc za vsechny tipy,

    Kuba.

    0 0
    • Doomek  

      Bergfex.at

      Já můžu radit jen okolo Innsbrucku a tam je to celkem jedno uhneš do jakéhokoliv údolí a je to tam nádherný WIPPTAL, ötztal, halltal, atd.:-)

      0 0
    • vlasto  

      Jeden bych mel: Zacatek v Mayrhofenu pres Penken – Wanglalm – Vorderlannerbach – Hintertux – Tuxerjoch – Kasern – St.Jodok – Brenner – Enzianhütte(no­cleh) – Schlüsseljoch – San Giacomo – Pfitscherjoch – Schlegeisspeicher – Mayrhofen. Pokud bez lanovek, tak je to na dva dni, da se to urychlit lanovkama: Mayrhofen – Penken, Hintertux – Sommerberg a vlakem St.Jodok – Brenner(2 zas­tavky). I pres to ulehceni je to cca 80km s 2500m prevysenim a prejezdem pres tri sedla Tuxerjoch 2250m, Schlüsseljoch 2200m a Pfitscherjoch 2300m.

      0 0
    • Martin_S1  

      Pokud tě zajímá i Jižní Tyrolsko, tak mám popsaných pár výletů, co jsme tam udělali před dvěma lety – http://www.cestanahoru.cz/tag/pustertal/. Zaměření: každý den někam jinam, koukat na hezké kopce, náročné fyzicky, technicky spíš méně než více. Něco se povedlo víc,něco míň, celkově ale super. Najezdili jsme toho tam víc, na zdokumentování dalších výletů už se nedostalo, ale třeba bych si ještě na něco vzpomněl…

      0 0
    • BLACK1E  

      Z Inssbrucku se dá dojet na Otztal a dál nahoru na ledovec – druhá nejvyšší silnice v evropě. To je cca 190km a 4500 m převýšení (nějaký foto najdeš u mě v profilu). Jinak jak píše domek, všechny údolí jsou tam nádherný. Jen je docela těžký naplánovat tam okruh. Mě osobně zaujala elektrárna na Kuhtai, kam vede taky moc hezký stoupání.

      I jako zapřísáhlej bajker ale doporučuji udělat si čas na pěší výlet. Z Innsbrucku je pěšky na dosah několik třítisícovek a stojí to za to. Na kole se toho tolik nevidí.

      0 0
    • MartinS  

      Zajímavý může být výšlap na Kaunertálský ledovec a další horské silničky v Kaunertálském ú­dolí.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Zkus se podívat sem je to DAV, ÖAVS a AVS třeba z toho něco vybereš ;-)

      https://www.alpenvereinaktiv.com/de/touren/#…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.