• Lucka S.

    Zdravím všechny, mám na vás opět stejnou prosbičku. Dělám bakalářku na téma termoprádlo a provádím výzkum trhu spotřebitelů. Ještě se mi bohužel nepodařilo dát dohromady dostatečný počet vyplněných dotazníků, proto prosím o vyplnění ty, kteří ho ještě nevyplnovali vůbec, nebo ty, kteří ho už vyplnovali, ale vlastní ještě další termoprádlo, které v dotazníku neuváděli. Moc děkuju, Lucka. Dotazník ke ztažení zde: www.luckatermo.wz.cz/…ik-termo.doc Vypněné dotazníky posílejte na: lucka.termo@seznam.cz

    PS: Pořád platí, že hotovou bakálářku vám ráda pošlu.

    0 0
    • scret  

      mam dotaz:proc jenom 3 znacky a druhy pradla?? ja to mam napr. vyzkousenyho vic…:)

      0 0
    • Lenka.05  

      Supr spokojenost s Craftem (a to i cyklokalhoty), hodně fajn Sensor, Moira děs běs – trhá se a smrdí! Ještě mám něco vyplňovat? :-)

      0 0
      • Sobi  

        Moira supr! Správnej chlap smrdí i z fotky! A hádej co jsem dopapal Romadůr-jihočeský zrající! :-)))))

        :-) Občas je ta Moira fakt Hard Core! ;-)

        0 0
      • Puamik  

        zatím jsem vozil Moiru a naprostá spokojenost. Pod tíhou reklamy jsem koupil Craft Pro Cool, dnes jsem ho měl poprvé na sobě a můžu říct, že Moira je oproti umělotině od Craftu bavlnka – Craft děsně škrábe, fakt jsem ho cítil všude.

        0 0
        • Jirka***2  

          Používám Moiru a právě že proti levnějším polypropylénovinám výrazně zabraňuje páchnutí. Mám např. levnější polyp.od Paličky (obdoba Jitexu) a smrdí už po jednom výkonu. Moira, je-li člověk na víc dní či není-li i z jiného důvodu zbytí nezpáchne a dá se nosit bez přeprání dál v poho.

          0 0
          • Jirka***2  

            A nějak se mi nepodařilo na ten dotazník dostat, tak jestli ho chceš Lucko vyplnit, pošli mi ho na mejl.

            0 0
        • Lenka.05  

          No tak u mne to bylo tak, že jsem měla nejdřív moiru. ´Bylo to mé první funkční prádélko, takže jsem si ho vážila a s láskou o něj pečovala. Přesto jaksi začaly trička z moiry měnit tvar, tlemily se různými směry, začala se na nich dělat nehezká „oka“ – a ba co víc – odpudivě zasmrádla! A to i přes to, že jsem ji prala po každé vyjížďce. Pak jsem se zhlédla v jakési reklamě na Senzor…a zakoupila jsem triko sobě i příteli. Oba si Senzora (double) pochvalujeme a ježíšek nás před nedávnem obdaroval dalšími slušivými kousky hadříků od této firmy. No a Craft byla věcí spíše náhody. Sháněla jsem nějaké cyklotrenky, které by nahradily moje polorozpadlé kraťasy se třemi proužky (ano, čím více pruhů, tím více adidas)…v jednom cyklokrámku na okraji Prahy mne prodavač přejel pohledem a bez mrknutí oka vyndal z přehršle textilií v regále eLkové Crafty, zavlekl mne do nevábné kabinky (kus závěsu na trubce) se slovy – ty vám budou. No byly mi. Natáhla jsem je a sedly, nebylo co řešit. Na můj dotaz „cože je to v těch malých krabičkách v té bedně za zemi“ mi bylo sděleno, že to je prádlo od Craftíků. Neptejte se, jakou velikost mi prodavač vtiskl do ruky – ale zkrátka se zase trefil. Materiál VELMI luxusní, střih taktéž, funkčnost bez výhrad:-) NESMRDÍ!

          0 0
          • lizar  

            Hm no já nevím ale myslím si, že když je to nové tak to taky chvylu trvá než to jedmou taky zasmárdne. Nevím možná bych taky měl zkusit jiné prádlo ale já to měním když už to moc nevoní za jíné a jedu takže to moc neřeším. Ale tetka mě napadá že přítelkyně má takové to jedno Crafta a i Moiru tak se jí musím zeptat zda li v tom vydí náký ten rozdíl.Hodně v tom běhá

            0 0
    • lizar  

      tak snad Ti to došlo a tu bakalářku beru a už se těším, jo a hodně zdaru při zkouškách :)

      0 0
    • RADO77  

      Ted na to nemam cas. vecer odpovim zkracenou formou

      0 0
    • scret  

      mam jenom technickou,ten dotaznik by mohl byt propracovanej­si…vubec tam neni treba doba pouzivani…

      0 0
    • Genarito  

      řečnická otázka… můžu? :o) přemýšlel někdo někdy o tom, že tu každý minimálně z 90% vychvaluje vždy to co zrovna používá? Netýká se to jen hadrů :o)))) Jakoby byla ve všem vždy záruka, že člověk koupí lepší a lepší zboží, což je vlastně totální kravina :o)))

      0 0
      • scret  

        no,to je castecne pravda,nejspis proste lidi tuhle tendenci maj…

        kdyz to je tezky,spis bych napsal ze nekdo s tim danym vyrobkem ma dobry zkusenosti,nekdo spatny…

        0 0
        • Genarito  

          ano ale když to zrovna používá, tak se to chválí :o) já na tom teda nejsem jinak. Třeba u pedálů… měl jsem totální shitky… nějaký Welgo, dohledal jsem co to bylo. Po půl roce mi v levým začalo čvachtat a povolil se… nakonec se totálně zadřel. Teď mám šlehače CrankBrothers egg beater C a počítal jsem s tím, že budou taky na rok… po 15.000km se absolutně nehnou ani o setinu milimetru… nevržou, neskřípaj a údržba je tak pohodlná, že tam jen nacpu vazelínu, zašroubuju a stará vyjde druhou stranou. Těžko se nechám do něčeho novýho ukecat. Jo ale třeba mám teď šortky co bych nejraději vyhodil :o) dřív DeMarchi – bomba, dnes PC Sport a to se jim nějak nepovedlo, protože po měsíci jsem měl švy totálně rozpáraný :o))))) nikdy více…

          0 0
          • scret  

            PC sport??? tyjo kdo to dela?to jsem nikdy neslysel:))

            DeMarchi jsou topovka!

            jinak mas castecne pravdu,je jasny kdyz nekdo ma nakou vec tejden a chvali ji,tak za pul roku to muze bejt jinak… ja to mam vetsinou tak,ze co jsem koupil,to mi vyhovovalo,os­vedcilo se… jedinej bazmek co hanim vsude je plast Continental Vapor drat:))

            0 0
            • Genarito  

              tuším, že jsem tam četl Pavel Camrda :o)))))) hele ale jak říkám, já jsem zase náchylnej na 1. dojem… prostě jsem třeba narazil na blbou várku jinak kvalitních kalhot a už mě do toho prostě nikdo nenacpe… jinak střih byl myslím lepší jak u DeMarchi (teda na mojí postavu) budu muset asi přešívat :o) anebo zase počkám až mě srazí auto a koupím nový :o))))))

              0 0
              • scret  

                hmm,nevim nevim…mozna tomu nekdo rika „snobactvi“ ale verim proverenym firmam,ktery nejsou levny,ale za to kvalitni… Vozim NW a jsou vyborny…dalsi budou urcite DeMarchi…jeste jsem je nemel,ale uz jsem zkousel a jsou fakt zupa!

                0 0
            • SoLaX  

              Ja se musim PC Sport zastat – mam od nich navleky na kolena a bez problemu. Je ale pravda, ze gate sou trochu slozitejsi vyrobek.

              0 0
      • o.1  

        No, a este neda sa len tak povedat ze ta znacka je dobra a ina zla.
        Ja mam kdeco a napr od Moiry som velmi spokojny s celorocnymi ponozkami, funkcne vyborne,dlho vydrzia bez smradu, jedina nevyhoda, ze sa na to chytaju vselijake sajrajty.
        Velmi dobra tkanina do chladneho a veterneho pocasia sa mi zda moira trio(dost chrani proti vetru a chladu aj bez pohybu, v chladnejsom pocasi odvod potu postacujuci aj ako prva vrstva), mam ciapku a priatelka rolak, uplna spokojnost, dres: vpredu duo vzadu ultralight vcelku v pohode ale az tak nadseny z toho nie som(pocit vlhkosti, riesil som to coolmaxom pod to) aj ked zatial som to pouzival len v chladnom pocasi mozno v lete sa to bude spravat inak. Sietka tropiko vyborna na odvod potu aj do chladu ako prva vrstva aj ked ze vraj podobna sietka od Brynje ze vraj je este ovela lepsia, no a nakoniec slipy moira na bike uplne nepouzitelne, neprijemne aj na civilne nosenie. Podobne je to aj s inymi znackami. A aby to nebolo take jednoduche,tak jedna vec sa moze zdat nie velmi dobra, ale pri inak zvolenych ostatnych vrstvach moze zafungovat vyborne, takze ovela uzitocnejsie ako presadzovat nejake znacky by bolo popisat ako nejaka vec funguje v roznych podmienkach. Tie vlastnosti inak su dost podobne a prakticky vsetko co mam sa dalo v spravnej kombinacii uspokojivo pouzit. A mozno 50% zavisi od toho ako cloveku sadne strih.

        0 0
    • pali  

      dotaz: jedna sa ti o funkcne ,alebo len termo / teda do chladu a zimy / ????

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.