• bajkondra

    Zdravím,

    chci koupit na nadcházející sezonu svou první teleskopku a padlo mi oko na tuto, viz odkaz níže.Ptám se zasvěcených, kteří ji znají, zda je to dobrý výběr, zda má nějaké mouchy, jak náročný/častý servis potřebuje, případně zda se mám poohlížet po něčem jiném v této cenové relaci ? Děkuji všem za věcné příspěvky!

    Jo a ještě prosím, zda mě někdo nevysvětlí jak je to u teleskopek s délkou , jsem z toho trochu muflon.....

    https://www.teamsport.cz/…m-400-125mm/

    0 0
    • novas752  

      S délkou je to jednoduché. Obvykle se udává zdvih + celková délka od lyžin po nějakou koncovku dole.

      Ty ale potřebuješ vědět délku té části co se zasune do rámu = pod „prstencem“ aby si zjistil jestli ti půjde do rámu dostatečně zasunout a nenarazíš na ohyb sddlové trubky nebo nějakou navářku na košík atd.

      A pak délku části kterou do rámu nezasuneš což je minimální možná výška ližin sedla nad vrchem sedlové trubky. Obvykle to je zdvih + 6 až 8cm. Takže na tu vybranou musíš mít sedlo aspoň 18–19cm vysoko.

      0 0
    • romachain  

      Mám ji čtvrtej rok, za tu dobu byla myslím třikrát na servise, z toho jednou asi zbytečně. Jsem s ní spokojenej. Byla na novým kole, takže jsem ji nevybíral, ale prostě vzal. Mám verzi 31,6 zdvih 150 mm. Vážím přes 100 kg, nešetřím ji. Za mě teda dobrý, ale nemám to s čím srovnat.

      0 0
    • sis  

      Mám ji na kole v profilu od května a žádný problém. Celou sezonu bez servisu, jednou jsem cvičně kontroloval tlak. Před každou jízdou stříknu olejem, stejně jako tlumič a vidli. Za mě v pohodě.

      0 0
    • Infi  

      Mám na kole ve verzi 150mm lehce přes půl roku, zatím bez vaklu, nebo jiného problému.

      0 0
    • Lubka6  

      Mám Inetegru třičtvrtě roku a chodí hladce a spolehlivě. Rotační vakl cca 2mm na špičce sedla a lehce i předozadní.

      Edit: 150mm zdvih

      0 0
    • Zydrunas  

      Ahoj. Napíšu to sem, ať nezakládám zbytečně nové téma.

      Žena má na kole tuto sedlovku a po každé jízdě má povolenou, teď nevím jak to přesně nazvat, kryt/matku. V podstatě se jedná o díl v kterém je usazený stírák a je na něm potištěn název LEV. Je to na závit, vždy to rukou dotáhnu a po další jízdě to má volné. A už mi to začíná vadit. Na funkci živočicháře to nejspíš nemá vliv no, ale…

      Setkal se s tím někdo. Případně co s tím? Napadlo mě kápnout na ten závit červený Locktide (jen jako brzdu).

      Díky za reakce.

      0 0
    • romachain  

      Zdarec, nechci zakládat nové vlákno, tak se zeptám tady. Mám KS LEV INTEGRA SI 31,6/150, má skoro 3 roky po výměně patrony (tedy po záruce) a má teď cca 3 mm vůli v horní poloze (zasouvá se cca ty 3 mm). Podle dovozce neservisovatelné, jedině výěna patrony. Zatím je to jezditelný, ale zlepšovat se to nebude. Našel jsem potvrzující info že to výrobce nevede jako servisovatelnou patronu, ale odmítám se s tím smířit, našel jsem i návody na repasi. No ale pouštět se do toho nechci. Nemáte někdo tip na někoho, kdo to spolehlivě dělá?

      0 0
    • Pajk  

      Koupil jsem novou teleskopku Kind Shock LEV Si Integra 150 mm a na převlečné matici je takovýto oválný důlek.

      Je to vada,nebo to tak je už z výroby?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.