• Pavel.ct

    Zdravím, bohužel anglicky umím akorát „oukej“, nemáte někdo ponětí jestli půjde příští víkend někde na netu sledovat svěťák v JARu?

    0 0
    • vitan  

      pěkný závod, Katka v první grupě:)

      http://live.redbull.tv/…e-xco-women/

      0 0
      • Weremos  

        Tak nakonec druhá :) Ty pády si mohla odpustit,ale aspoň si to vybrala před OH.Na konci už jí pustily nervy.Škoda..

        0 0
        • Lenka.05  

          Gunn Rita ji přejela jak válec :) Ale dobrý 2. místo, gratulace.

          0 0
        • Barberry.pha  

          To by me zajimalo co se tam na konci stalov po tom padu byla jeste prvni a mela docela naskok a v dalsim zaberu uz byla za tou Norkou a ztracela ..

          0 0
    • Barberry.pha  

      Zajimavy zavod muzu ;) akorat nikde nevidim Schurtera …

      Jarda je po tom zacatku pekne dojel a mohlo by to byt alespon to treti misto ;)

      0 0
    • Barberry.pha  

      Tak paradni zavod, hlavne ten konec,

      Jarda nakonec 2. misto ale paradni posledni kolo,

      Absolon super zavod, malem skoncil jako Nash, kdyz mel ten pad v poslednim kole ale Jarda ho dojet nestihl.

      Neaf v tom poslednim kole pekne vytuhl, dojel Absolona, ktery mu pak zase ujel a nakonec ho dojel Jarda a hned mu zacal ujizdet.

      Takze paradni druhe misto ;)

      A ten Schurter je nemocny? nebo vite duvod proc nestartoval?

      0 0
    • Tina  

      Krásny a opäť hodne technický závod v Kanade. Nino jazdil ako motorka. Po defekte neuveriteľne rýchlo docvakol Hermidu. Hermida pre mňa príjemné prekvapenie. Táto trať mu vyložene sedí.

      Jarda vypadá závod od závodu lepšie. Skvelý výsledok! Avšak nechápem tú jeho úplne uzamknutú zadnú stavbu. Aj v tom najťažšom kamenistom zjazde bolo v spomalenom zábere vidno, že sa jeho zadné odpruženie ani nepohne. Naozaj ho podozrievam z toho, že full jazdí iba preto aby vyšším BB dosiahol riaditka dostatočne nízko pod sedlom. Inak si neviem vysvetliť prečo by inak jazdil zbytočne ťažší rám, keď Stander jazdí HTčko. Stander inak začal hodne tragicky a na začiatku jazdil hodne vzadu, ale skvele sa prepracoval dopredu.

      U žien nový prototyp full Orbea slávil hneď prvý úspech.

      0 0
    • Tina  

      XC Women final – sveťák onlajn z JúEsEj práve teraz na redbull.tv

      0 0
      • Tina  

        tak tomu hovorím fakt smola! Georgia Gould viedla v poslednom kole o 55sekúnd. Defekt zadného kola pár stoviek metrov pred cieľom ju odsunul až na tretie miesto. Pendrel a Nash ju predbehli prakticky v cieľovej rovinke pár desiatok metrov pred cieľovou čiarou :(

        0 0
        • pepek  

          Tak daly jí přece šanci, když slezly a běžely.

          0 0
          • Tina  

            ???

            0 0
            • pepek  

              Pendrel a Nash ju predbehli :-)

              0 0
              • Tina  

                jj, pochopila som, ale aj v češtine sa predsa používa slovo „předběhnout“ a neznamená iba v spojitosti s behom, nie?

                0 0
                • newbie  

                  :-) není to úplně jen s během, předběhnout bez běhání se dá třeba ve frontě, ale tady by v češtině muselo být „předjely“

                  0 0
              • Slavoš  

                Nerozeznání rozdílů mezi slovenštinou a češtinou, u mladých pod 35let bohužel běžné.

                :-)

                0 0
    • orm  

      Nevite nekdo co muzi? Na bedne jmena, ktera jsem tam necekal. Kulhaveho jsem nevidel v prvni 16. Bohuzel jsem si zapl redbull az kdy byl konec :-(.

      0 0
      • Tina  

        Jarda zabalil,ale ani zástupca Spešlu nevedel povedať prečo. Trať hodne rýchla, málo technická a podľa mňa hlavne silová. Vraj bolo strašné teplo.

        0 0
        • vsn  

          no říkal akorát že hodně trénoval přes týden a že byl ráno před závodem unavenej … je to lempl … tohle se nedělá

          0 0
          • siskin  

            nejakej chytrej, nevis co za tim bylo tak klidek. nebo si snad myslis ze to zabalil protoze mu bylo horko??

            0 0
          • perito  

            Vzdát to bylo pro mě překvapení… a pokud k tomu neměl nějakej závažnej zdravotní důvod, tak se to fakt nedělá:/ v záznamu v tv naznačovali, že by důvodem mohl být trénink na olympiádu (asi aby se nepřetáhl nebo co…). Ostatní se tam snažili i bez pedálu a bez vzduchu… a dojeli…

            0 0
    • siskin  

      Nevite nekdo jak Cink? Vypada to ze snad nestartoval..

      0 0
      • tmax  

        „Příznivce českého MTB nepotěšíme. Ondra Cink se po těžkém pádu v kanadském Mt. St. Anne nedal zdravotně dohromady a do závodu SP ve Windhamu nenastoupí. I to je sport a doufejme, že bude Cimbál do Mistráku ČR, finále SP a hlavně na Olympiádu fit.“

        0 0
    • marco  

      Tak jak to vypadá tak se Jaroslav, přestože jsem jeho fanda nakazil nemocí zvanou vystupování. Necítím u něj tu dravost. Po příchodu mladých zajíců mezi elitu a pátečního short tracku, který je zároveň kvalifikací na první 2 řady, je to tragické. OK jsou jiní jezdci dříve TOP z éry OH 2012 s výsledky jako na horské dráze, ale oni aspoň když už to není na TOP 10 dojedou. Dnešní systém závodů World Cupu mu očividně nesedí. Možná trénink typu v odjeď desetitisíce kilometrů ročně na silničce tam nalezneš formu není pro ty intenzity co se dnes jedou na závodech WC XCO tím pravým ořechovým. Pokud jsem měl možnost sledovat z různých podkladů a příspěvků na sociálních sítích tak Nino stěží odjede 15 tis. km za rok. Jaroslav přes 30 tis. Zato Nino jezdí tréninky max 2-hodinové a na singl trailech kolem svého domu kde se mu střídá tempo, intenzita a výbušnost. U nás se s tím eliťák jezdící svět max setká na Kole pro život kde není nikdo kdo by ho výrazněji potrápil.

      Být jeho manažer tak znejistím to co předvádí možná už pár let není pro tým přínosem tedy mimo Cape Epic. Bohužel není v současnosti u Spešlu nikdo z chlapů kdo by ho výrazněji převyšoval. Samuel Gaze to je rychlý jezdec ovšem psychicky nevyrovnaný. Typ střelce buď to vyjde nebo ne. Simon Andreassen v M23 jde pomalu dopředu a není jistý jak zvládne přechod mezi dospěláky. Nerad bych se dočkal toho, že Jardovi na vrátnici v centrále Spešlu zřídí prosklenou budku kde se bude jen podepisovat a fotit s fanoušky.

      Přes moji drobnou kritiku bude mít Jaroslav vždy moji podporu. Tento text vychází z mé rozladěnosti nad současným stavem. No naštěstí máme Ondřeje Cinka, který se pomalu vrací na svoji úroveň.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.