Světlo mi ruší bezdrátový tachometr

9 nepřečtených
  • satanus

    Zdar. Mám jedno vatové světlo Smart a tacháč sigma bezdrátový. A včera večer sem nahodil světlo na řidítka slapnul do pedálů a po rozsvícení tacháč okamžitě přestal měřit. Párkrát sem to zapnul vypnul a bylo jasno. Světlo od přítelkyně to nedělá. Takže jestli je to je běžné a nebo sem trefil špatnou kombinaci.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Tachas mas analog, digital, digitál ant+? Jinak stare tachace mi to dělají taky.

      0 0
    • DeathNick  

      dej svetlo dal od tachace. mam se sigmou to samy. jak tam je alespon mezera 10 cm tak ok. a manzelka ma zase u VDO takovej problem, ze jak vyjede, tak ma rychlost treba 180 km a ja ze ma najeto skoro vic nez ja :D Ale ji to nevadi a nema ani uz misto na rodlech :)

      0 0
    • Žíža  

      Mám Sigmu Rox 9.1 a bohužel kombinace s některými světly opravdu stávkuje. A bohužel Smart je často velmi rušivý. Občas se vyplatí zkusit Ruzne režimy výkonu, už se mi stalo, že plný výkon a blikání no problémo, ale snizeny výkon byly výpadky tepaku a občas i rychlosti.

      0 0
      • Es-Age  

        Spíše Sigma má problém, protože to nedělají jen smart světla. Ale jak bylo psáno, stačí to dát dál. Cca 10 cm by mělo stačit.

        0 0
    • zdenal8  

      Asi je to u těhle světel běžné. Zvažoval jsem taky nákup světla od Smartu. Ale narazil jsem na spoustu recenzí, kde byl zmiňován přesně tvůj problém a proto jsem ho nakonec nekoupil. Pořídil jsem nějakou čínu. Tam je rušení taky, ale jenom od kabelu k baterce. Pokud se šikovně umístí, tak je to v pohodě.

      Zkus jedině dát světlo dál, jak ti již radili. Nic jiného s tim asi nevymyslíš.

      0 0
    • PavelTre  

      Zdravím, mám ten samý problém, větší vzdálenost to nevyřešila (13 cm osa světla – osa ROXe) a tak jsem na světlo Smart lepenkou přilepil z pravé strany dostatečně silný alobal :-). Sice nevzhledná nouzovka, ale zatím to běhá …

      0 0
    • Kolbaba71  

      To jednowatový světlo js tachometrem Sigma sem měl taky. Pry s digitálním přenosem, co nejde zarušit. Rušilo, ale potmě člověk na tachometr nevidí a tak to chvíli trvalo, než jsem na to přišel. V prodejně jsem jim to obrazně omlátil o hlavu a vzal protihodnotou halogen, jelikož my tu 1W Smartku doporučili a prodali. Ten byl ok. Ale nějak extra nesvítil. Tak jsem si pak pořídil Tritona s MC-E a nyní vozím Convoy s XML2, jenž je kompaktní a svítí z toho, vo jsem vozil na kole nejvíc.

      0 0
    • Prazak0  

      Mám taky bezdrátovou sigmu, s měřením TF. Světlo tomu vadilo, neukazovalo to TF, vadilo světlo od BM. Přešel jsem zpět na drátové měření, TF měřím zvlášť, pokud měřím, tomu zas vadí el vedení.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.