• Balrog

    Chtěl o váš názor, zda vybavení tohoto kola za uvedenou cenu je dobrá koupě. Jedná se o kolo pro holku, která nyní jezdí na crossu po zpevněných cestách i terénem a hodlá přesedlat na mtb.

    Oblast použití: vyjížďky po polních, lesních cestách a tur. značkách plus několik mtb maratonů ročně.

    Uvažovaná velikost 16,5".

    Dle mého názoru dobrá koupě ale nechám si poradit.

    Pokud máte tip na lépe vybavené kolo v ceně do 30 tis, prosím o odkaz.

    http://www.kupkolo.cz/…0d_4293.html

    0 0
    • Azmir  

      Dle mého názoru se dá za tu cenu sehnat možná i lepší kolo. Ale jestli se líbí chybu snad neuděláš. Možná akorát vidlice zhřejmě nebude tak citlivá.

      0 0
    • Neunzikger  

      U toho SUPa se mi líbí délka rámu, ale pro každého by to nebylo.

      Třeba http://www.cyklonemcik.cz/…ts/zbozi.php?…

      0 0
    • yoggi  

      mam model 930 vid profil a bajk. sice je v inej farebnej kombinacii, ale inak to iste. kolko meria slecna ? ak mas otazky ohladom tohto bajku mozes sa spytat.

      0 0
      • Balrog  

        Měří 170 cm, váha 60 kg. Díky. Chci se zeptat na celkouvou spokojenost s kolem (vidím, že tam máš karbon řídítka atd oproti základu, ale to nevadí). A taky bych rád věděl, co ta vidle? Jak jsi spokojený s ní, co se týká té citlivosti a funkce celkově. Jinak to barevné řešení ještě rozhodnuto není, které to bude.

        0 0
        • yoggi  

          170 mam aj ja, jednoznacne ram 16,5 a vyskusat. pri kupe bicykla som si zvolil limit 2000 eur. za tieto peniaze najlepsie vysiel model xp 970, lenze bohuzial ram je v najmensej velkosti 18 a bol mi velky. tak som zvolil xp 930 + vylepsienia. tieto modely su totozne akurat 970 ma karbonovy ram, inak je to to iste. superior somkupil pre jednu vec najlepsia vybava oproti konkurencii ( akurat niektore znacky mali fox vidlicu a superior montuje manitou).

          inak celkovo je to fajn bajk. co by som vyzdvihol je radenie + zadny menic ( sram X0), radenie ide ako svajciarske hodinky. prikladom bol dunicky maraton 2010 total blato. prehadzovacky xt uz moc radit nechceli a ja som nemal sebemensi problem, jednoducho cvak a bolo ( mozno kusok dlhsie trvalo ako normalne, ale ziadne cvak a skrtanie a neprehodenie. kolesa fulcrum bez problemov, akurat sa moze stat, ze sa povoli a ma volu staci dotiahnut. na fore to tu je preberane. je to system campagnolo. inak velmi jednoduche na udrzbu, shimano naboj je zlozita atomovka proti tomu. kluky su na systeme BB30, cize loziska zalisovane priamo v rame. brzdy v pohode na 60kg az moc ucinne, kamaratovi pripadaju dost jedovate, mne nie. vidlica bude pod nou fungovat sam mam cca 64–67kg. vozit ju trosku viac fuknutu preto , ze jazdim prevazne spevnene povrchy. na mikronerovnostiach sa chova ako pevna, ale zaroven pri vacsiej nerovnosti okamzite pruzi. toto vsetko zavisi od nafukania. celkovo je ten bicykel taky hltac kilometrov :) pokial by si mal este k niecomu otazku, alebo cokolvek mozem doplnit.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.