• Dzordano_Bruno1

    Zravím,

    rád bych podnik v neděli cestu na Javor. Ale nejsem si tak úplně jistej, jestli mě ještě nepotká někde sníh. Popř. existuje nějaká cestička nahoru, kterou lze vyjet v klidu na kole?

    díky za odpovědi.

    0 0
    • Greyhound  

      Teď tě tam potká tě tam min. 30cm sněhu, tento víkend se tam konaly závody na běžkách tak bych s tím kolem ještě chvíli počkal, na Javoru je nejvíc sněhu široko daleko :-)

      0 0
    • Fester  

      Pokud mohu doporucit tak první cesta na Javor je az nekdy v polovine dubna. to otevrou tu cestu lesem a je i dobre znacena.. jinak tahle fotka je z poloviny kvetna.

      0 0
    • miki  

      Joo ,na Javor vede několik cest,v téhle době to asi nebude sjízdné žádnou .Ale nejlepší cesta by mohla být zezadu přes malý javor od Klaine Arbersee.Ale nahoře bývá sníh někdy až do konce května.

      0 0
    • vasek80  

      Na Javor vidím z baráku a můžu potvrdit, že je skutečně bílej Na vrcholu je aktuálně 57 cm sněhu, což je proti jiným rokům hodně málo na tuto dobu. Odkaz – http://www.wetteronline.de/…serArber.htm

      A když se podíváš na násedující odkaz, pochopíš, že dotaz, jestli je ještě na Javoru sníh u mne vyoudil úsměv.

      http://www.arber.de/…kabinky.html

      0 0
      • vasek80  

        U prvního odkazu nutno kliknout na aktueles wetter a pak pod tabulkou shnee, je to tam pravidelně několikrát denně aktualizované.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.