• lukynek

    Kdo z vás jel tyto maratony a dokáže porovnat náročnost,terén,at­mosféru atd.

    0 0
    • RADO77  

      Nejel jsem ani jedno a letos se chystám na oboje. Už jsem o obou slyšel dost a jsem zvědavý. Jen mě překvapuje, že na ExBB je prozatím přihlášno jen 13 lidí. Je to cca za 4 týdny a čekal bych startovku už víc zaplněnou.

      0 0
    • Greyhound  

      Loni jsem jel oboje. ExBB příjemně málo lidí (to snad radši ani dál nebudu dělat reklamu, aby jich letos nepřijelo víc;-) a s tím spojená „rodinná“ atmosféra, krásná trasa s minimem asfaltu a maximem kořenů, zkrátka byl jsem mile překvapenej až nadšenej. Co se týče náročnosti, ExBB jsem jel o hodinu míň než Sudety,s přih­lédnutím k tomu, že jsem to jel částečně tréninkově bych proto náročnost vyjádřil tak na 80% Sudet.

      0 0
    • vt  

      Sudety jsou proti ExBB mega akce s silene lidmama. Trasa je u obou super, Sudety maji mozna vic trialovych pasazi. Zajisteni a bufety jsou na obou take super, coz mne loni prijemne prekvapilo hlavne na Brdech, kde bylo pomerne malo lidi. IMHO obe akce stoji z navstevu.

      0 0
    • Smepet  

      Loni jsem jel oboje, sudety jezdim pravidelne. Z meho pohledu je narocnejsi trat ExBB kvuli korenum. mel jsem tam problemy se zadama a defakto celou trasu jsem jel skoro sam. Co se atmosfery tyce, Sudety jsou vetsi akce a muzes se ukazat pred temi supy kdyz sjedes hvezdu a velky kamen :-) Rozdil v case u obou zavodu byla u mne cca hodina. Rozhodne ale letos pojedu opet oba zavody. Takze doporucuji.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse