Střední Brdy jezdíte nebo ne?

13 nepřečtených
  • ED1

    Ahojte, jezdíte ve Středních Brdech kde je vojenský prostor? Jaký máte zkušenosti? Existují tam nějaký kontroly nebo postihy když vás čapnou? Dík

    0 0
    • jecnak  

      Mrkni do historie, dost se to tu resilo.

      BTW trocha inspirace >> www.bajk.cz/…prejezd_BRD/

      0 0
    • prvniodkonce  

      Využil bych tohodle, abych se zeptal. Obvykle nejsou střelby v sobotu, ale na oficiálních stránkách voj. újezdu se píše, že 24.-28.4., což je zítra. Mám naplánovanou trasu přes Tok, tak by mě docela zajímalo, jestli mi něco nepřistane na kebuli. Střílí v sobotu opravdu nebo to píšou aby odlákali turisty? ANO/NE

      0 0
      • coffield  

        Nevím. My jsme kvůli tomu 28.4. (zítra) zcancelovali přejezd Brd. Kolem Štěchovic a Slap se nestřílí :-)

        0 0
        • vt  

          Je teda zcancelovanej i nedelni prejezd ? (puvodni thread je locknutej) ??

          0 0
    • gándhí  

      Já jezdím Brdy po této trase: Zdice – Lochovice (napojení na červenou zn.)- Plešivec – Stožec – Kytín – Černolické skály – Jíloviště – Zbraslav – Radotín. Zhruba 70 km, čistý čas včera 4,5 hod.

      0 0
      • vt  

        Pekna trasa, ale tohle jsou spis Hrebeny (cast Brd), centralni Brdy jsou ty vojenske mezi Rokycanama a Horovicema. Jinak na cervenou se nenapojuj v Lochovicich, ale kousek za Felbabkou a dej si po zlute prejezd Ostreho (k Plesivci) to je super trasa (trochu trial)

        0 0
        • gándhí  

          Jasně, dík, někdy vyzkouším. Tu mojí trasu jezdím stále stejně už asi 15 let popaměti a s kámošem jsme si zrovna říkali, že zkusíme nějakou variantu. Ale na Plešivci je pěkný výhled. Ale chce to ve všední den, o víkendu se člověk skoro nevejde do vlaku (Praha – Zdice) a na tur. cestách je taky plno. Včera jsem potkal za celou dobu jen tři páry cyklistů.

          0 0
    • vt  

      Lidi tam jezdi. Zkusenosti mam zatim dobre. Nikdy jsem neplatil pokutu, jednou jsem byl zapsan a vykazan. Praktikuju to ± tak, ze se snazim neprovokovat, tj, kdyz vidim na obzoru policii, tak se vracim. Driv byla takova konvence, ze pri strelbach byly na hlavnich tazich zavory a obcas i vojak, kterej te obratil … jak to je ted po castecnem otevreni nevim.

      0 0
    • orgoj.chorchoj  

      jezdim tam jen o vikendech a zatim jsem nemel problem. pokud jsem potkal policajty (za cca 10 let jen 2×) tak to bylo na silnici mezi Obecnici a Zajecovem. poprve to resili domluvou :) a podruhe jsme delali jako ze se nevidime :D spis tam byli kvuli autum. pokud jezdis v lese tak tam hlidky sotva potkas… prez Tok jezdim pravidelne ale dopadovou plochu radsi objizdim. tak asi tak

      0 0
      • ED1  

        Dneska se tam chystam, dam asi tok a okoli snad nezabloudim, kdyz tam nejsou znaceny trasy. Kde je a co je dopadova plocha?

        0 0
        • vt  

          Dopadovych ploch a strelnic je ve VVP Jince nekolik, tezko popsat kde. Tak ± je jedna strelnice mezi Padrtema a Skoricema, jedna mezi Obecnici a Jincema a hlavni plocha kousek pod Tokem, checkni mapu. Vetsinou jsou znaceny jeste jednema prisnejsima zakazama.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.