• karlos95

    Zdravím,měl bych dotaz jestli nemá někdo zkušenosti se stany značky Trimm docela mě zaujaly materiálem a cenou nebo popřípadě doporučit nějaký stan pro 4 osoby do 4000Kč,díky moc

    0 0
    • antt  

      ja i kamarád máme několik let Trimm eagle, doporučuji, do prědsíňky zaparkuješ na sebe i dvě kola. Kvalitně zpracovaný, zatím žádný problém

      0 0
    • antt  

      ja i kamarád máme několik let Trimm eagle, píšou, ze je pro 3–4 osoby, asi by to šlo, ale ja bych se tam s dalšíma třema mačkat nechtěl:) Jde spát i v předsíňce.

      Každopádně stany trimm můžu doporučit, kvalitni zpracování i materiály, za ty prachy super :)

      0 0
      • Bungler  

        Zrovna včera ho přivezla žena z Hudy za 2334,–. Vzali jsme ho kvůli té předsíňce na kola. Za ty peníze vypadá fakt dobře.

        0 0
        • antt  

          tak ať slouží, cena luxusní, já ho kupoval před čtyřmi lety za nějakých 3300,–

          0 0
      • Manzak  

        Dobrej asi je, ale neni to na kolo velka neskladna mrcha?

        0 0
        • pocestny  

          Vloni meli v hudy Eagle za 2500 kc. Tak jsem vyuzil nejake darkove poukazy a vzal ho skoro zadarmo… Presne splnoval moji predstavu „prostředního“ stanu. Za tu cenu necekam nic, jen ochranu proti dešti, ale funguje po všech stránkách dobre.

          Ze by ho chtel tahat na nosici ma kole nic nepsal, má 5kg, levne stany bez predsine pro 4os. maji normálně cca o kilo mene. to uz je na kazdem, na co to chce…

          Predsin na uskladneni kol je dost nizka, kdyby bylo uskladneni kol v kempu priorita, jsou i stany s vhodnější predsini. Ale na batohy a vareni v dešti je ta predsin super. Prave diky ni ve stanu není bordel a pak se dovnitř vejdou 4 lidi v pohodě.

          0 0
          • antt  

            to je ideální stan pro dva, já ho mám pouze jako doplněk k autu :)

            Ale používám ho často v sezoně

            0 0
            • Manzak  

              Cajk. Nemusite se na me s pocestnym hned utrhovat :D

              Ja myslel, ze to prave tahas na kole, jaks psal, ze tam naslapes 2 kola do predsinky. Fakt, ze si muzes uvarit v predsini, jak psal pocestny me uprimne rozesmala.

              Musim se priznat, ze jsem predtim o tyhle znacce neslysel, ale dalo by se tam vybrat, na par modelu jsem kouknul se zalibenim, maj pro me naprosto vyhovujici barvy, neco jak Jurek, a kvalita asi srovnatelna.

              0 0
              • pocestny  

                Tak varit uvnitř stanu a ve stanu bez predsine je v obou pripadech dost nesmysl (avšak ne nemozne, pokud to byl důvod se smát). A taky ledacos se nazyva predsini, ale vařit tam nejde.

                Predsin u eaglu není zas tak velká aby tam dal clovek pohodlne dve kola na sebe jak píšou výše. Pak by se tam blbe lezlo a vůbec celkova manipulace… To radši stan s vysokou kupulovitou predsini a tunelovitým spanim, kde kola vlezou nastojato.

                0 0
        • antt  

          na kole si ho nedokážu představit:) Na kolo si bereme jen plachtu, nebo žďárák, nebo jen spacák nebo nic :)

          0 0
          • karlos95  

            já právě přemýšlím o Trimm enduro ale nikde k němu nemůžu sehnat nějakou recenzi a tak

            0 0
            • antt  

              taky nevypadá špatně, ale předsíňky docela malé. Ten eagle má předsíň o poznání větší. Jak píše Pocestný, Při skladování dvou kol tam to pohodlí být nemůže, ale na uschování na noc to problém nebude. V tomto případě by se hodil zadní vchod. S tím kamarádem, co ho má taky, jsme se ale shodli, že čím víc vchodů, tím bude jednodušší stan vykrást. Takhle si vchod natočím směrem mezi lidi, tak ať na něj vidím, kdykoliv potřebuji a je klid :)

              0 0
              • karlos95  

                mě se právě líbí to Enduro kvůli rozměrům na spaní a hlavně materiálem podlahy,jinak další varianta je trimm Focus to je vylepšený Eagle ale já zase tak velkou předsíňku nepotřebuju,mám to na festival a na pár dní na vodu

                0 0
                • antt  

                  jak se tak dívám, tak ten Focus je jen z lepších materiálů, jinak to samé. Jestli je to potřeba, to nevím, spíš né a cena je dvojnásobná

                  0 0
    • Brian1986  

      Jestli vyloženě netrváš na značce Trimm, zkus mrknout i na Pinguin Tornado 3 (4) vnitřní rozměry jsou řekl bych hodně dobré, a výhoda je, že ho můžeš mít sbalený vnitřek i s tropikem najednou, takže když prší, tak stavíš rovnou stan do které ho ti už nenaprší, narozdíl od těch, kde postavíš vnitřek a přes to teprve přetahnéš přes ten vnitřní.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.