SRAZ BF - FRYDECKO MÍSTECKO 1.3.2008

72 nepřečtených
  • Blackbiker

    Ahoj všichni, tak je to tady-navazuju na thread www.bike-forum.cz/…7/forum.html#…

    Docela rád bych zorganizoval akci, na které proberem společný zájem-bajk a hlavně projedem nějaké singly v okolí Frýdku Místku, jak Palkovické Hůrky tak i singly kolem řeky Morávky se slovutným Skaličákem. V rámci této akce bych chtěl upozornit na problém, který nám FM bikerům nastal v Pálkovických Hůrkách-„oficiální“ Čemba singl byl brutálně zničen zásahem lesáků a o tomto a dalším bychom porozprávěli až na místě.Nečekejte žádné bikové orgie-spíše by mělo jít o projetí singlů a cest v okolí FM.Klidně dejte echo i známým, kteří nejsou na BF-tohle by měla být rekognoskace jak to s námi bikery vůbec vypadá a co chceme jezdit.

    Sraz by byl v 10 30 před vlakovým nádražím ve Frýdku.(pokud čas nevyhovuje může se ještě plus mínus upravit-ale na mínus bych to neviděl:-)

    Pružně se můžeme i domluvit na variantě s Prašivou, kdyby nestačily Palkovické Hůrky a Skaličák.

    Tak se mějte a sem s podněty.

    zatím Blackbiker

    0 0
    • šlapatko  

      Nazdar,tolik jsem se bál že vyjížďka padá a nakonec nemám odvoz:-(Snat se nějak dostanu.V létě bych jel na kole a vracel se k večeru.Počasí je zatím zrádné na takovou akci,měl bych to tam,spátky + vyjížďka kolem 150km,možná více.Mrknu na vlaky a uvidím co se dá dělat.Tímto se chci zeptat ostatních v okolí Valmezu nebo Rožnova,jestli nejedou a nemají volného fleka.

      0 0
      • Blackbiker  

        ahoj – nevím, ale lidi asi moc nemaj zájem čert ví :-) každopádně se akce koná, počítám s tím, že vy z daleka přijedete vlakem do Frýdku-tak je to postaveno-prostě sraz na vlakáči.Co kde projedem to je ještě v jednání-každopádně se tu domluvíme-no problem.Takže jsi vítán-ahoj Blackbiker.

        0 0
      • šlapatko  

        Přijedu vlakem v 10:30.Při dobrém počasí na 100%.Pokud mi zase nerupne v kolenu,nebo jiná konstalace hvězd.Trošku by mě zajímal návrat.Hodilo by se mi to v 16:30,myslím že za tu dobu by jsme měli něco pojezdit ne?Zatím zdarec,jdu objednat počasí:-)

        0 0
    • pitos  

      Jak jsme říkali,pokud bude alespoň troch slušné počasí,tzn. nebude pršet a ani hrozit nějaký vytrvalejší déšť tak přijedem. Čas nám vyhovuje,dorazíme těsně před půl jedenáctou do F.M. na vlakové. Kdyby se něco z naší strany mělo změnit tak se ti ozvu.

      Jinak jak pojedem mi je celkem jedno,klidně strávím celý den na Skaličáku,pokud to tedy podmínky dovolí:)

      0 0
      • goofy  

        Jak tam jedete? Vlakem, po vlastni ose, nebo autem?

        0 0
        • pitos  

          vlakem,myslím že jede kolem deváté,kdyby ses chtěl přidat dej vědět,počítám že nic velkého nebude,trochu pojezdíme a uvidíme,stejně nám počasí moc nedovolí:)

          0 0
          • goofy  

            Janse. No pokud bude spatne pocasi, tak stejne nikde nejedu :-) Nemam odpovidajicizimni vybavu jeste. V zime jsem totiz vetsinou lyzoval (asi se doby meni, jak se na to divam). Prinejhorsim bych to mohl zapichnout primo do te hospody, ale to bych asi moc nerozchodil :o)

            btw: pocitejte s mym slimacim tempem. Letos jsem byl jenom asi 3× na kole a byla to jeste vetsi bida nez loni :-D

            0 0
    • goofy  

      Hmm. Dobra otazka… Budu po nocni a v sobotu vecer bude kamos otvirat hospodu, takze jatra me uz pomalu ted boli, ale na Skalicak bych se rad vypravil, takze to zkusim nejak poresit :-)

      0 0
    • goofy  

      Mno tak jsem prave zjistil, ze by melo prset jak v patek, tak i v sobotu, a na Lyse dokonce snezit, takze to vidim asi bidne :-(

      0 0
      • pitos  

        klídek,nedělal bych unáhlené závěry,je teprve úterý. Trochu počasí sleduji a neviděl bych to až tak černě,více budeme vědět tak v úterý:)

        0 0
    • Blackbiker  

      POZOR! ZMENA ! Jelikoz je pocasí na sobotní den totálně nepříznivé a je skoro stoprocentní že bude hnusně, dávám návrh na alternetivní řešení. A sice posezení v místní frýdecké hospůdce(Stolárna-vedle Valkového nádraží) a pokec o všem, co se týče i netýče kola. Akce by byla nechána opět na sobotu 1.3.2008. Tohle je prozatimní návrh-co vy na to:-) ?????

      0 0
      • goofy  

        Jak jsem uz psal vyse… V sobotu jdu na otviracku hospody, takze jedine na to kolo. Vecer nikde nemuzu.

        0 0
      • pitos  

        Jestli se tedy nepojede tak my bychom šli i na to pivko,ve Frýdku jsem ještě nepil:) Upřesni místo a čas,my pravděpodobně přijedem,jen musíme zjistit jak se dostat domů,snad něco večer pojede.

        0 0
        • Blackbiker  

          Hele dnes jsem objednal hospodu-je to hospa Stolárna-objednáno od 19 00 hod.Já tam budu už snad dříve.Problém je že od 20 hod je ve vedlejším sále koncert jazzu. Každopádně je možno jít pak jinam.No problem.Vybral jsem to jen že je to blízko nádru .Vyjdete z nádraží – pak po chodníku doleva,po pravvé straně větší starší úřední dům, za koncem domu doprava a hned do dvora-ve dvoře je ta Stolárna. Můžem se pružně domluvit i na dřívějším termínu třeba od 6.Dle toho jak Vám jedou vlaky.Přij ďte třebas ve větším počtu, no problem.Dnes jsme docela dávali Skaličák za chvíli budou fotky na BF.Zatím zdar kdyby něco,moje číslo je 737839988. Zdarec Vitas Blackbiker

          0 0
          • Luma  

            My jsme ještě zajeli pod Čupek na pískovnu zablbnout,jinak to tvoje kolo je fakt obr :-)

            0 0
            • Blackbiker  

              ahoj ahoj-jsem rád, ze jsem Vás konecne nazivo potkal.No kazdopadne budete oba chybet na zitrejsi akci.No moje kolo je velmi specifická zálezitost neopakující se v republice:-) a hlavn je mi malé-haha

              0 0
          • tomana  

            Ahoj měli bychom dorazit. My to znamená Já Sloska a Revish zatím. Možná se ještě někdo přidá. Takže v sedm ve stolárně

            0 0
            • Blackbiker  

              Super-ted jsem jeste upresnoval pocet lidi ve Stolárne-dal jsem to na 15. No problem-takze v 19 budete vítáni-Nás poznáte – na stole budou asi casopisy Velo a podobné propriety.Zatím ahoj V.Tesíme se na Vás.Bude to vedle hlavního sálu myslím..:-)

              0 0
              • tomfree  

                Ahoj chtěl bych taky dorazit,ale skolila mne chřipka,takže to nevidím moc reálně,takže vás alespoň zdravím a přeju hezký večer.

                0 0
                • Blackbiker  

                  ahoj Tome.Skoda, nevadí-hele v léte bude daleko víc moznosti se setkat.Uzdrav se brzy!!drzíme palce-já kvuli zdravi funguju ve Varech.Ale trvaly navrat je na spadnuti-planuju v lete:-)cus V.

                  0 0
          • pitos  

            tak jsem se díval na vlaky,můžem přijet 17.30 a nebo 18.30.napiš kdy tedy ti to více vyhovuje,my bychom klidně přijeli tím dříve protože poslední vlak zpět jede už v 23.00h ale přizpůsobíme se.

            0 0
            • Blackbiker  

              zdar Pitos, v pohode, muzete tedy prijet dríve a já Vás na vlakaci vyzvednu.Aspon pokecáme a budeme mít náskok:-)

              0 0
              • pitos  

                ok,17:30 jsme tam, tak nás čekej:) kdyby se něco stalo(vlak měl třeba zpoždění) tak ti po cestě zavoláme. jestli ještě kromě nás dvou někdo přijede nevím ,dám vědět zítra,ale kdyby tak max čtyři lidi.

                0 0
                • Blackbiker  

                  jos, klidne vemte s sebou dalsi,–dej jim echo.¨Cim vic, tim lip".Budu tam:-)

                  0 0
                • ota  

                  vlak mít zpoždění nebude, jsem v práci:)

                  0 0
                  • pitos  

                    být tebou tak o tom že děláš pro ČD moc nemluvím,zejména bikeři bývaj často nespokojení:D

                    0 0
                    • ota  

                      já vím, ale právěže za ty léta co to poslouchám(opráv­něnost nyní nechám stranou) jsem se naučil nic si z toho nedělat:) ale teď už můžu nadávat i já, do přepravy lidí naštěstí nedělám:)

                      0 0
              • ota  

                čau, sice trochu marodím, ale jelikož jsem v sobotu v práci do 18h, pro mě je to ideální záležitost, když už musím na nohy:) doufám, že mi to klapne

                0 0
                • Blackbiker  

                  dojdi Otasi urcite, vsichni jsou nakráplí, my te vylecime:-)

                  0 0
                  • ota  

                    já to tu teď nesledoval, a jelikož jsem ještě chvilku bez bika a navíc v sobotu do šesti v práci, jsem rád, že nepřijdu o vyjížd´ku :) kurýrování – domluveno.

                    0 0
          • Hopi  

            Jo bude pěkný jazzový večer – docela jsem zvědav :)

            0 0
            • Blackbiker  

              jo, hlavnë ze to budeme mit s hudbou a zadarmo-hihi.Taky jsem zvedav s cim tam vyrukujou-ale bylo mi receno ze nas to moc nebude rusit-jinej sal:-)Dnes to byl dobrej pojezd co??:-)jinak vsechny fotky jsou rozmazle-bud se ti trepou ruce nabo mam na hovnajs fotak:-)

              0 0
    • Blackbiker  

      jen INFORMACE ze ve Stolarne tedy budeme uz od 18 00!

      0 0
      • Lusetta  

        úúúúúúúúúúúúú­aaaaaaaaaaaaaa doufám,že tam majú dobré pivko.Už se na Vás těším.Jsem zvědavá kdo všichni se tam objeví.

        0 0
        • Blackbiker  

          to já taky,ale predpokladam ez to bude spise komorni-bylo to organizovano v mirnem spechu:-)pa v sobotu.Lucka od Hopiho bude takze pokecate na „urovni“:-)myslim te zenske-hihi

          0 0
    • šlapatko  

      Nazdárek,jak nejde o kolo zůstanu doma.Potom napište co jste probrali u pivka.Na pár pivek zajdu,ale doma:-D

      0 0
      • Blackbiker  

        jos, no určitě se bude probírat Palkovické zlo-takže to vidím na zajímavou konverzaci.

        0 0
    • Blackbiker  

      AHOJ,takze zhodnocuji sraz BF jako povedený, víceméne to bylo nahradni reseni za zrusenou vyjizdku, ktera by se nam samozrejme libila vic, ale nakonec si myslim ze si nikdo nemuze stezovet:-)Proste 3P-pokec,pivo,pizza. Blackknives tem kdo chteli vysvetlil problematiku ohledne Cemby a Palkovickych Hurek. Jak jsem dale zjistil, hodne lidi je ve fazi urputnych priprav na novou bikovou sezonu, muzem se tesit na same nove kousky v sekci nase biky. Tímto díky vsem ze dorazili, zvlaste pak havirovske a orlovske sekci:-).Snad vse dopadlo ok a vsichni se ve zdravi dostali domu.Uz ted mam v hlave plan na dalsi podobny sraz, ale na organizaci budu muset jeste zapracovat. Melo by to byt ve stylu multimedialni projekce a pod. No kazdopadne to bude nekdy na zacatku leta. Ale radeji budem jezdit ne?:-)ahoj Vitas(Blackbiker) Tak a ted uz budou následovat fotky z akce:

      0 0
  • pitos

    nechceš náhodou jet s náma?

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.