Sram Level Bronze vs Shimano XT BR-M8100

9 nepřečtených
  • Yetti84

Ahoj, plánoval jsem stavbu XC kola, tak jsem si mimo jiné na podzim koupil v akci komplet dvoupístkové brzdy Shimano XT BR-M8100. Ze stavby nakonec sešlo, protože jsem si koupil zánovního Procalibera . Vidlici jsem vyměnil za SIDa 120mm a dal jsem teleskopickou sedlovku. Jsem do toho kola zamilovaný, ale od začátku mě trochu štvou brzdy. Nejde o to, že by to nebrzdilo, ale ty páčky mi přijdou takové měkké a nedá se tam nastavit délka chodu. Chci se zeptat zkušenějších jezdců, zda by mělo smysl vyměnit ty SRAM Level Bronze za Shimano XT BR-M8100?

Anketa: Jsou lepší SRAM Level Bronze, nebo Shimano XT BR-M8100

0 0
    • Azmir  

Že váháš…

0 0
    • blackboy007  

XT

0 0
    • Yetti84  

OK, děkuji, myslím, že je jasno.

0 0
    • Cryzyy  

mám Level Bronze s organickýma děstičkama a úplně radost z nich nemám. Když potřebuji razantněji brzdit, zdá se mi že chybí výkon, pokud se to snažím dohnat sílou zmáčknutí, je přední brzda dost nečitelná.

Ještě jsem nezkoušel vyměnit kotouče za Shimano, zda se to náhodu nezlepší, ale brzdy mi nepřijdou ani lepší, než Shimano XT dvou pístkové.

0 0
      • novas752  

Nezlepší, je to brzdama ne kotoučema.

0 0
      • blackboy007  

dej si metalické destičky brzdý učinek se ti zvýší

0 0
      • Lachtis  

Kup ctyrpistky deore dopredu, dozadu klidne dvoupistek a budes si chrochtat. Kdyz tato kombinace ubrzdi mne i s tezkym fatbikem, tak si urcite nebudes stezovat. Stoji par korun a navic ty sramy za neco prodas, takze doplatek minimalni. Vykon dostatecny a servisovatelnost brzd jednoducha a nenarocna.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.