Sporttestr k tréninku i na závody

26 nepřečtených
  • johny9

    Mám v plánu si pořídit sporttestr.Rád bych si tím zlepšil trénink.

    Spíše jezdím na kole,ale rád bych začal i běhat v rámci tréninku.

    Proto bych uvítal,aby to šlo dát jak na kolo,tak to mít i na ruce.Asi by bylo zajímavé pak propojení s pc,kde by se dali vyhodnocovat výsledky. Teplota a nadmořská výška by bylo dobré,ale né nutné.

    Pěkné je garmin,který má navigaci a posléze se porovná projetý úsek a vyhodnotí časy atd. Jenže je to pouze na kolo.

    Co používáte vy? Garmin 500 jsem mohl mít za 3000 jinak jsem ochoten dát za sporttestr v akci tak 7–800.

    Anketa: Používáte sporttestr? Na jakou činnost a jaký druh?

    3x
    14%
    0x
    0%
    ne
    1x
    5%
    0 0
    • black.horse  

      Polar CS400 – na kolo, běh, běžky, občas in-line brusle. Nejvíce mi ve zlepšení pomohla funkce záznamu průběhu tepu a kadence v čase a vyhodnocení v grafech na PC a hlavně následné poučení do příště:-) takže pokud chceš rozvoj, koukal bych na něco s možností záznamu a exportu dat.

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Tak za tuhle cenu neseženeš vůbec nic. Míň jak 2000 nemá cenu do toho dávat a to budeš mít pouze základní funkce + nějakou paměť.

      0 0
    • o5majkl  

      používám Suunto T6C, ale to je jiná liga než kolik si ochotnej investovat… Každopádně jestli chceš něco funkčního, tak Polar, Suunto nebo Garmin, za kvalitu se tady vyplatí připlatit…

      0 0
    • malamala  

      Mám Garmin Forerunner 305 – kolo, běžky, běh, chození za dívkami … :-). Tepy, GPS.

      0 0
      • Shadow.1  

        Taky mam FR305, na kolo stojí držák jen 180kč a zbytek je v krabici… dnes už není ani tak drahý jako dřív. Spojení s PC v pohodě.

        Naprosto dostačující přístroj.

        0 0
    • Needy  

      Od oddílu jsem byl vybaven polarem RS800cx a nevyměnil bych ho.. Skvělá hračka, skvělej přehled a široký možnosti upgradu a osobních nastavení ! A používám na běh, kolo, lyže… Skvělý, že to přes GPS měří tu vzdálenost, nemusíš jak hlupák klikat na mapach.cz :)

      0 0
      • Rychlej turista  

        Zrovna na něj koukám, protože mi dodejchává S710i. Ještě sice mají S725X, ale ten pomalu taky skončí a brzy z i něj zřejmě bude vykopávka. Takže hledám, čím ho nahradit, aby uměl to, co tyto dva a hlavně, aby k němu pasovalo jejich příslušenství, protože třeba snímače mám na všech kolech a kupovat je všechny nové zrovna chuť nemám. Ta jestli někdo neví, jak je to s kompatibilitou (hrudní pás, čidla rychlosti, interface), protože jinak budu muset vzít tu X725X.

        0 0
        • Pebe  

          používá čidla s přenosem WIND, tedy ti tam ta stará ze 710i pasovat určitě nebudou, ani pás, nic.

          0 0
          • MlokCZ  

            K tomu jen doplním, že bych i přes o něco vyšší investici na Wind čidla přešel, přijdou mi výrazně spolehlevivější (tím myslím méně náchylné na rušení) a mají velký dosah.

            A třeba CS600X je na bike24 pořád za slušnou cenu

            http://www.bike24.com/1.php…

            i když na nabídku za parádních 179 euro co tam měli více než půl roku loni CS600 (bez X) to už nemá. Novější Xko umí navíc jen připojeti gps seznor (který není v ceně).

            0 0
            • ememem  

              a nevies nahodou to smiesne graficke zobrazenie(tep, vyska) sa da vypnut a nahradit ciselnym? neviem totizto naco by osm podobny graf mal mat ped sebou.

              0 0
              • Internaut  

                Přepínáš z několika obrazovek a můžeš si je i upravit. To z obrázku jsem nepoužil nikdy. Víc info – viz manual na str. 16 a dál. Upravovat můžeš přímo v kompjůtru nebo myší na PC v PolarTraineru.

                0 0
            • jmanek  

              Cena vypadá opravdu lákavě (oproti té u nás). Předpokládám, že když je bike24 v Německu (EU), tak není ani nutné platit clo a doplácet DPH, co?

              0 0
              • MlokCZ  

                Ne, cena je to konečná. A když vezmeš něco ještě navíc a dostaneš se přes 250 euro, tak i poštovné zdarma (jinak je ale přívětivých 6 euro, takže bez problémů).

                0 0
                • jmanek  

                  Vypadá to hodně dobře. Ještě si někde najdu srovnání mezi MultiSport modelem RS800CX, který mají taky za fajn cenu. Akorát u něj vidím na českém serveru, jako by měl osekané cyklo-funkce.

                  0 0
          • Rychlej turista  

            Tak dík, ale nepotěšil jsi mě :-(

            0 0
    • cragsman  

      Suunto T4, Polar CS500…

      0 0
    • Forester  

      Ciclocontrol HAC 5

      0 0
    • Lenka.05  

      Mám Garmina a spokojenost. Zatím teda spokojenost se vším od Garmina, mám i Oregon 550 na turistiku (vozím ho i na kolo), před tím Oregon 400 a všechno bez závad, intuitivní ovládání, na citlivost gps si nemůžu stěžovat.

      0 0
    • Johnnyxjr  

      Za me Garmin FR 910 naprosta spokojenost ve spojeni s hrudakem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.