• MirekB

    Nedávno jsem koupil Polar CS300. Doposud celkem spokojenost, ale teď se objevil problém při přenosu dat na web. Po konzultaci s prodejcem to vypadá na reklamaci. Ovšem rozhoduji se zda neupgradovat CS300 na S725X. CS300 jsem koupil za 5.625,– Upgrade na S 725X by stál 6.000,–

    Co si o tom myslíte? Nebo máte jiný návrh?

    0 0
    • pavelsacha  

      Sou to zcela rozdilne modely a S725X nabizi mnohem vice funkci a jistou vyhodou je i vlastni SW na cedecku. Na druhou stranu je nutne pocitat s investici do infraportu pokud jej nemate na svem PC.

      0 0
    • pavelsacha  

      jinak co to dela za chybu pri prenosu dat do internetove aplikace? kdyztak na maila…Pavel Sacha.

      0 0
    • Jarous1  

      Měl bych jeden OT dotaz.

      Mám možnost koupit CS300 za velice příznivou cenu. Ale odrazuje mne (spíše teda přímo štve…) nemožnost si nahrát data do svého PC. Nějaká webová aplikace mne teda nebere, nehledě na to, že svá soukromá data pak mám někde v cizině na cizím počítači… A také jsem vázaný jen na přístup na Inet… Když náhodou nepojede (stává se docela často), tak se ke svým datům nedostanu. Neexistuje tedy nějaký prográmek nebo neofic. úprava toho jejich Polar Precision Performance SW, který by uměl zpracovat data z tohoto pulsmetru a nahrát je na lokální PC…?

      0 0
      • MARIN  

        V popisu je: Paměťové funkce + PC:

        • Přenos dat do PC
        • SonicLink – komunikace s PC
        • UpLink – komunikace s PC

        takze vubec nevim co resis?

        0 0
        • MARIN  

          Hmm tak tohle je popis na polarshop.cz Na strankach vyrobce uz je opravdu zminen jen ten internetovy program. Asi bych zkusil jestli nahodou nebude s Polar Precision Performance Softwarenahodou normalne pres SonicLink komunikovat

          0 0
      • MlokCZ  

        Ono to máš jedno, protože stejně nebudeš mít moc co do počítače nahrávat. Žádný z CS modelů nemám záznam po časovém intervalu 5s,15s jako vyšší Polary, takže z toho dostaneš stejně jen ty sumární čísla. A pokud je to u CS300 stejný jako u CS100 a CS200, tak data jdou přehrávat pouze do té inet aplikace. Komunikace přímo s PC slouží pouze pro nastavovávní a nulování celkových km.

        Pokud tě zajímá vyhodnocení tréninku, tak určitě běž do S725.

        0 0
        • MlokCZ  

          Měl jsem napsat spíš pro nastavování všeho možného a nulování celkových km. Takhle to vypadá, že tak jdou nastavovat pouze celkové km.

          0 0
        • Jarous1  

          S tímhle vším jsem srozuměný, popis mám nastudovaný celkem důkladně… Chtěl jsem aspoň něco co umí samo během vyjížďky nasbírat nějaká data a pak doma loadnout do počítače, hlavně cyklofunkce, ten tepák mně zas až tak nebere ;-) Chtěl bych si začít vést nějaký deníček, ale jsem líný to psát všechno ručně, tak jsem myslel, že aspoň tohle by se dalo použít, třeba jen i ty sumární výsledky.

          No, a S725 je super hračka, ale jaksi trochu mimo můj finanční zájem, nejsem blázen ;-) Takovou cenu má teď možná celé moje kolo ;-)))

          0 0
      • pavelsacha  

        odborník z polarshop praví: – existuje program pro uchování dat z modelů CS300, CS200, RS200 na vašem PC. Bohužel tento program je v Evropě nedostupný. Má jej v prodeji americký Polar, na naše přijde cca na 2,500Kč – jméno programu je PC Coach a odkaz je třeba zde www.pccoach.com/…05/pcc46.htm Snahou je dostat tento program i sem…teda mou snahou neb souhlasím s těmi, co nechtějí využívat webové aplikace, která se mi zdá býti trochu pomalá.

        0 0
        • Gorgov  

          Dobrý den, zdá se že se v polarech celkem vyznáte, mel bych proto na vas jednu otazku.Mam model 720i. Posledni dobou mi prestava fungovat prenos dat pres infraport, mam originalni polar USB interface. Dhtěl sem se zeptat na možnou příčinu. Může to bý způsobeno slabou baterií? Má smysl se kvůli tomu obrátit na servisní středisko. Stav se neustále zhoršuje, už se mi prakticky nepodaří data přenést, program hlásí přerušení, nelze číst…

          0 0
        • wraith  

          Dobrý den, nemáte nějaké nové informace jak to s tímto programem vypadá? Přeci jen už to jsou dva roky… děkuji :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.