• Dudys27

    Ahoj všem,

    máte s tímto sportesterem nějáké zkušenosti ? chtěl bych se pohybovat kolem 3500Kč. Nejsem vyloženě běžec po horách atd. ale Hory kolo a prostě už dlouho po nějákém sportesteru pokukuju i na běžné nošení.. Byl bych rád za jakékoliv postřehy rady atd. Popřípadě jestli doporučíte nějáké jiné, bohužel asi Suunto jsou mimo cenovou relaci například. J

    Předem děkuji

    0 0
    • Doktorzet  

      Řeším to samé na kolo mám V650 tak jako doplněk bych chtěl m200/m400

      0 0
      • Dudys27  

        A k cemu jsi zatim dosel? Videl jsi je nazivo poprilade mel na ruce? Vypadajj dobre a na bezne noseni a sportovni aktivity mi prijdou super.. cetl jsem nekde ze akorat ten displej nic moc

        0 0
        • Doktorzet  

          No zatím se přikláním k m200, více se mi líbí. Mají vibrace (na to jsem zvyklý z miband2 , používám to jako budík abych ráno nerušil přítelkyni) ,snímaní tepu z ruky, takže bych nemusel mít vždy tepák. Na kolo mám tu v650 a jsem spokojený, Tohle bych chtěl na občasné vyběhnutí, posilku, plavání.

          0 0
          • Dudys27  

            Koukni na electroworld jsou tam za 2700 i s nahradnim paskem to je bezkonkutencni ce­na…

            0 0
            • Doktorzet  

              No cena pěkná, + pásek za 500kč . No uvidíme :D

              0 0
            • Doktorzet  

              Tak jsem nakonec koupil ty m200, na ruce sedí pěkně a to mám drobnou ruku. GPS fix byl poprvé delší, jinak pohoda. Podle mapy je celkem přesná. Snímání tepu ze zápěstí je celkem přesný ale hodinky musí být dost utažený. Display je trochu horší, ale nic strašnýho. Ovládání jednoduché, přes aplikaci flow jdou hodinky pěkně nastavit, párování bylo bez problémů. Hrudní snímač tepu šel taky spárovat v pohodě. Zatím jsem tedy spokojen.

              0 0
            • Kubiczech  

              Mironet má za 2100 bez náhradního pásku, kdyby někdo sháněl.

              0 0
          • Smazaný účet  

            Nech si miBand a na občasné výběhy a posilku vem pás a telefon s polar appkou. Základ je zdarma, jednorázový upgrade na pro verzi stojí cca +\- 200 korun. S plaváním neporadím… Leda V800:D

            0 0
            • Doktorzet  

              Tu aplikaci používám ,ale s tepákem to je porod. Je to na 2× reset telefonu a reinstal aplikace abych to spároval. Mě by se líbilo i to že bych celodení aktivitu měl v jednom deníku.

              0 0
              • Smazaný účet  

                Mně teda Polar Beat funguje úplně a nestalo se mi, že by se to nechtělo spárovat. Takže spíš hledat fígle, jako třeba spárování tepáku s telefonem a pak až s appkou. To mi kdysi zabralo na nějaké aplikaci na mobilních Win 8. V jednom deníku? To je vždycky. Možná myslíš v jednom zápisu… To taky neřeším m400 jdou nabít za provozu z power banky.

                0 0
                • Doktorzet  

                  No mi band fungují jako fitnes hodinky a nahrávají se do svojí aplikace ( data o počtu korků, kvalitě spánku) M200 tohle měří taky a všechno bych to měl na polar flow, kde už mám data z v650. Takhle jsem to myslel

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    jo, rozumím. Já původně odkazoval na tu aplikaci Polar Beat, která funguje s tepákem Polar. Ta appka Xiaomi mi až na pár přešlapů přišla docela dobrá, ale zkoušel jsem ji jen chvíli. Tak na tohle využití asi nemá smysl zvažovat něco jiného. Leda bys někde sehnal ve výprodeji náramek Polar Loop II. Ale ten zase nevibruje při budíku. Nicméně, měla ho přítelkyně a je to super nenápadný a překvapivě funkční produkt.

                    0 0
                    • Doktorzet  

                      Já na ty mi band nedám dopustit. Mají pár chybek, ale oproti jiným náramkům co jsou v mém okolí jsou bezkonkurenční.

                      0 0
    • Smazaný účet  

      Ahoj, podle mě je m200 s českou cenou úplně mimo. Cenově se tlučou s výběhovou m400, která sice nemá optický snímač tepu, ale zpracováním a kvalitou displeje je úplně jinde. To už se vyplatí přihodit těch patnáct stovek za novou m430. Ty mají optiku a všechny pokročilé funkce m400 a optický senzor. Nevím, při jakých typech příležitostí bys hodinky chtěl nosit, ale obecně jsou všechny tyhle polary vhodné tak maximálně k tričku a jeansům.

      Pokud teď při sportu používáš mobil, tak může být zajímavou alternativou snímač OH-1 a k tomu aplikace Polar Beat (tracking) a Polar Flow (tréninková historie). Osobně bych se poohlédl u konkurence. Garmin Forerunner 35 aktuálně nabízí skvělý poměr cena\výkon a designově vypadají o dvě třídy lépe než Polary.

      Edit: U některých prodejců ty m200 cenově spadly.

      0 0
    • Barak  

      Teď byly zrovna nejen tyhle hodinky, ale i spousta dalších v dTestu. Jestli chceš, pošlu ti to mailem.

      0 0
    • kamator  

      Ahoj s dovolením se přidám, nemáte někdo zkušenosti s tímto?

      http://www.umax.cz/…band-p1-gps/

      Dekuji

      0 0
      • Smazaný účet  

        Umax je, byl a patrně bude lowcost nálepkář loga na super levné produkty. Firma neprorazila s ntb, tablety a tak to zkouší v dalším segmentu. Zkusil bych si na telefonu tu Appku, o které na webu mluví. Pokud bude nepoužitelná, ani bych je úplně vyřadil ze seznamu. Pokud to chceš jen jako sporttester, dá se sehnat třeba Sigma 15.11 za pár stovek, pokud trváš nám smart funkcích, podíval bych se třeba na Huawei band 2. Stojí podobně, Huaweii je relativně slušná značka a daně produkty dává poskytuje recenzentům. Nejslabším článkem minule generace byla aplikace Huawei ?health/wear?.

        0 0
        • kamator  

          Díky za názor. Ty Sigmy bohužel nemají GPS :-(

          0 0
          • Smazaný účet  

            Ještě mrkni na TomTom Spark, ten taky disponuje nastaveními pro více sportů a jeho cena drasticky padá, jelikož TomTom se rozhodl ukončit produkci chytrých hodinek.

            0 0
    • DeeDee71  

      nevíte někdo proč v režimu dálkového plavání (venku) nefunguje GPS? Voda nějak GPS vadí?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.