• kesu

    ahoj,procetl jsem veskere diskuze ohledne tohodle sporttestru a premejslim nad jeho koupi.Puvodne jsem sice mel v planu koupit sigmu 2006 ale na ty jejich bezdraty uz prestavam mit naladu.Takze nakonec sem dospel k tomu ,ze bych poridil tohle.Co sem v predchozich diskuzich nenasel je,na jakou vzdalenost funguje cidlo-prijimac na riditkach?u sigmy je to omezeny a s vysokou vidli to funguje jen na dobry baterky.Vec druha jestli ten uplne starej model (www.pells.cz/default.asp?…) umoznoval nastavit celkove kilometry po vynulovani popripade vymene baterie?protoze se mi libi daleko vic nez ten novej.. diky za odpoved

    0 0
    • kesu  

      s tim ze ten hac 5 ma navic funkce barometru a bezdratovy frekvence slapani(ale tu na enduru asi fakt nevyuziju :D ) ale hlavne ma nejcivilnejsi vzhled i jako hodinky..

      0 0
    • Jenca  

      mam hac5 a jsem naprosto spokojeny.

      nedavno se mi ji podarilo na zavodech ztratit a tak jsem se vratil k uvaham hac5 vs 725×. no zase vyhralo hacko.

      je sice vetsi a mene civilni nez polar zato mi ale vyhovuje snadnou ovladatelnosti a prehlednosti. veskere funkce se daji nastavit dle potreb ma nekolik profilu dva prumery kol se snadnym prepinamim. snimace funguje do vzdalenosti aj 2m kdyz jsou baterky ok. mozno nastavit ukladani do pameti 5 – 20 sec. nevim kolik to je presne hodin zaznamu ale kapacita pameti je nejvetsi z dostupnych pristroju. ukladam po 10sec a je to fakt moc hodin zaznamu.

      predtim jsem mel hac4 ale menil jsem predevsim pro snadnejsi prechod mezi dvema kolama, hac5 taky nedochazi k ruseni fakt proste super stroj. kdyby te neco zajimalo dystak napis maila nebo icq. H.

      0 0
    • Forester  

      zdar, zalezi, jak ses na tom s penezma. Ja mam cca rok a pul HAC 4 PRO a jsme s nim maximalne spokojen. Rozdil oproti 5 je ten bezdrat u kadence a barometr (a samozrejme vzhled). Takze pokud jses za vodou, jasne 5, pokud chces usetrit, 4 PRO ti udela stejnou sluzbu (obycejnou 4 nebrat). To nastavovani km to v pohode umoznuje. Ale kdyz to ukladas do kompu, tak je to v podstate jedno, ze :-). Co se tyce vzdalenosti cidla a prijimace, nebude s tim problem.

      0 0
    • BB  

      Pozor na jeden nešvar HAC 4 Pro. Má sice volbu intervalu ukládání dat do paměti od 2s do 20s, ale celkový počet uložených záznamů do jednoho tréningu (výletu) je něco nad 4 tisíce. Takže, když zvolíš ukládání po 2 sekundách, tak ti automaticky ukončí výlet něco po dvouch hodinách. 5 sekund někdy po 5 hodinách atd. Takže na celodenní výlet je použitelná volba 10s. Přesvěč se, že tuhle „vymoženost“ u HAC5 odstranili.

      0 0
    • RedAce  

      Mohl by někdo poslat jak vypadá graf s co nejvíc informacema od HAC4 pro a HAC 5? Dík moc. Přemýšlím o koupi, ale zajímá mě porovnání grafů s Polarem 7×x

      0 0
      • tachmude  

        Jeden jsem od někud vyhrabal.HAC5

        0 0
      • Davis  

        Hac5 nabízí několik programů na vyhodnocení aktivit (ciclotour, hactronic,ciclo­trainer ) a každý má trošku jinou podobu a spoustu možností nastavení.Viděl jsem grafy z Polaru. V základu možná vypadají přehledněji, ale z Hacu dostanu to samé. Jenom nikdy nsleduju všechny měřené hodnoty najednou, to aby se v tom prase vyznalo. Snad se Tachmud neurazí, ale ber to pouze jako ukázku toho, co všechno se dá v Ciclotouru nacpat na stránku. Těžko vycházet z jednoho grafu. Zkus upřesnit co by tě zajímalo.

        0 0
    • lukasek1986  

      zdravím, já s HACem 4 Pro jsem na rozpacích. Mimo hodinek všechno v pohodě funguje, ale hodinky jako takový jsem měl 3× reklamovaný, barva z nich se mi vždy rychle oloupala. Ale za ty prachy mají super funkce a vyhodnocování z PC je super! Používám ho na vše. Možná jsem jedinej, co je takhle poruchovej, ale jinak spokojenost

      0 0
      • lukasek1986  

        ale jestli chceš do toho dát ty prachy, tak bych zkusil 5tku (ale musíš zvážit, jestli za ty cca2 tis. se ty funkce vyplatěj…) Jinak bych šel třeba do Polaru, nebo jestli i tůry, tak Suunto

        0 0
    • krokus  

      Nevíte, jestli HAC4 Pro měří i procenta stoupání/klesání? Všude v popisech se píše jen o „rychlosti stoupání“, tak nevím, co si o tom mám myslet.

      0 0
      • mgt  

        HAC 4 meri i procenta stoupani/klesani. Ale dost nepresne, protoze to pocita zdy spetne z ujete vzdalenosti a nastoupanych metru. Interval vypoctu je myslim 20 sekund. Takze se ti stane, ze prejedes horizont, jedes z kopecka a HAC4 ukazuje jeste chvilku stoupani treba 5%, hehe. Imho je stejne mnohem dulezitejsi udaj prave rychlost stoupani/klesani, zvlaste v pripadech, kdy rychlost jizdy klesla pod uroven, kdy do jizdnich odporu vyyraznejsim zpusobem zasahuje odpor vzduchu. Pak zjistis, ze jsi treba pri 150 tepech/min schopen trvale stoupat 10 m/min. Jde pak lehce spocitat, za jak dlouho vyjedes konkretni kopec, znas-li jeho vysku. Ty procenta jsou jen takova hracka. Na Rip mi to ukazalo max. 27%.

        0 0
        • krokus  

          Díky. Pro mě je ale přeci jen zajímavější ten údaj o stoupání/klesání v procentech, ač jsem si vědom jeho nepřesnosti. Doteď jsem měl VDO MC 1.0, zvykl jsem si na to. Nakonec bych asi pořídil HACa 5, můžu ho mít za dobrou cenu (přes německý e-shop).

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.