Specialized Allez comp, Roubaix comp vel. 61 a moje postava?

7 nepřečtených
  • Madman1

    Zdravím,

    chtěl bych si pořídit místo biku silničku, velice se mi líbí Spešl Allez a nebo Roubaix.Ale měřím 201cm, mám 107kg.Rozkrok-zem cca 99cm.Pujde to?Díky všem za odpověď.Nějaká vlákna jsem tu o těch spešlech a velikostech četl, ale mam omezeny rozpocet do 28 tisíc(mám ještě možnost dát protiučtem své stávající kolo v profilu).Kdyby to nešlo tak mi doporučte něco jiného.. dík

    http://www.sirer.cz/…torque-10x2/

     

    http://www.sirer.cz/…enon-10x2-2/

    0 0
    • Kubiczech  

      Můžu jen dotaz: co tě vede k výměně bajku za silničku? Taky stavím silnici, ale bajka bych se nevzdal. (:

      0 0
      • Madman1  

        HELE BIKA MÁM 26er, ale rám jen 21,5 a je to malý, to nepočítám sedlovku od shamanu vysunutou na max… a 29er horskáče, no nevim, já spíš po silnicích…

        0 0
    • StrejdaS  

      Co se tyce Alezu, tak ma hodne podobnou geometrii jako Tarmac a me osobne XXL(61) Tarmac celkem vyhovoval (mam 197 cm). Specialy mi ale vseobecne prijdou kratsi nez ostatni sportovni/zavodni stroje (napr Addict od Scotta), to znamena, ze ne kazdemu bude sedet. Nejlepsi obrazek si clovek udela, kdyz si na vikend pujci testaka (problem bude ale najit 61ku).

      Robaix jsem nejezdil, ale zadna zasadni odlisnost v geometrii by tam byt nemela

      Co se tyce vahy tam bych problem nevidel.

      0 0
      • Madman1  

        no jo jasný, já vím no, tak to by se dalo zjistity opo telefonu, jestli by mi to mohly pujčit, otázka, hjestli by to poslaly poštou mě se moc nikde jezdit nechce, abych musel otravovat naši, papíry na auto nemám, a nebo přes dealera nějakýho..

         
        0 0
        • Zdenda CUBE  

          Na to zapomeň, musíš si tam kde půjčují, převzít kolo osobně, předložit osobní průkaz a složit zálohu, vlastně ho jakoby zaplatit a nazpátek dostaneš krupici při vrácení kola, pokud by sis ho nevzal. Poštou se s tebou o testování nebude nikdo bavit.

          0 0
          • Madman1  

            mOŽNOST BY BYLA POČKAT NA SPORTLIFE.. A TAM SI HO TREBA ZKUSIT.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.