• jecnak

    Chystáte se někdo? Pojedu určitě gravel variantu, ale trochu mě děsí ty vydrncané úseky po loukách.

    0 0
    • Daf  

      Ahoj, uvažuji o 12h variantě. Snad mi to vyjde :)

      0 0
    • Marty Sýkorka  

      Drncání ubylo, ubyl i asfalt … Trasa je v cajku, Plzeň a Rapl taky …

      PS : GRAVEL kategory 24 je výzva, žádnej dvouhodinovej trip O život …

      0 0
    • jecnak  

      Tak jak se vám to líbilo?

      Nechal jsem se ukecat na gravel kategorii a ostatní pak ukecal, že pojedem místo 12h a 24 a teda velký voči. Trať na gravela masakr – prostě pohárový cyklokros na 24h. Ke konci jsem už dával tři kola a pauzu, protože jsem ve sjezdech neudržel řidítka. Obdivuju všechny sólisty, co zvládli kroužit celou dobu. Zvlášť borce na HT.

      Super organizace a skvělé prostředí. Asi nejlepší, co v ČR pamatuju. Nebyl jsem sám, kdo na konci neodolal a skočil do krásně čisté vody jezera.

      Příští rok? Určitě, ale buď 12h gravel nebo 24 na fullu.

      2 0
      • Ice-goofy  

        RESPEKT – přede všema co se postavili na start.. Mě se to líbilo, ale až na ten noční déšť, to jsem byl na řadě :D. zápěstí mě bolí pěkně a to jsem měl alespoň HT. Takže smekám

        0 0
      • brundibar  

        Aspon si poradne otestoval novy kolo :)

        0 0
      • TK75  

        Jako starej zkusenej pardal jsi správně dal velký 29 kola, ale redshift by možná na drny aspoň trochu pomohl.

        I 12h zní pekelně :-D

        0 0
    • Daf  

      Trať byla teda pěkně výživná. Strašně mě bavil ten závěrečný singltrail kolem kempu a zároveň jsem nenáviděl ten rozdrncaný úsek v první polovině trati. Tam jsem strašně záviděl té většině, co měla celoodpružená kola. V úvodu závodu jsem si ohnul přesmykač, takže s řazením na pilách jsem až do konce trochu bojoval. Naštěstí to tolik nevadilo, protože velká pila nebyla moc potřeba :) V posledním kole jsem ještě procvaknul duši v předním kole. Oprava po tmě s novou nevyzkoušenou CO2 pumpičkou se úplně nepovedla, tak jsem závod dokončil s poloprázdným předním kolem. Jel jsem ale jen 12h, takže jsem to tak nějak přežil a také se vyhnul nočnímu dešti. Závod se mi líbil a zázemí závodu bylo perfektní.

      1 0
    • Raf  

      Hehe, dobře vám Gravelistům tak ;)

      1 0
    • TUNER  

      Já si to jako nováček užil parádně, hlavně v noci kolem 2 hodiny, když mi Garmin hlásil slabou baterku v přehazce a já si naivně myslel že když na ní ujedu 900 km na silnici, že na ní nebude problém pár set km na okruhu v terénu… )))…už jsem to chtěl balit, ale nakonec se našel dobrák s náhradní baterkou i nabíječkou a já mohl pokračovat dál.....díky cizinče :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.