Sněhová situace v Jizerkách a Krkonoších

14 nepřečtených
  • krokus

    Zítra chci vyjet na běžky do Jizerek či do Krkonoš, s přesnou destinací ale váhám. Chtěl jsem do Bedřichova, na netu (www.holidayinfo.cz/main.php) jsem se ale dočetl, že je tam jen 5 cm sněhu. Přitom ale o tratích píšou, že jsou upravené, tak nevím. Nevíte někdo, jak to tam skutečně vypadá? Chci jet klasiku. Jistota by to asi byla na H. Mísečkách, tam se mi ale moc nechce kvůli profilu (jsou tam moc prudké kopce, chci jet objemy). V úvahu by přicházelo spíš třeba Benecko, tam to ale taky možná se sněhem nebude slavné…

    0 0
    • karliner  

      Jsem na Labské ve špindlu, což je kousek pod Mísečkama, sněhu je dost, dopoledne sněžilo, teď tedy spíš prší…

      0 0
    • prvniodkonce  

      Včera byly Mísečky úplně v pohodě, kvalita sněhu dobrá (nezmrzlý). Byla tam trošku vrstvička nového prašanu, mlha. Špíny není moc, opravdu jenom místy. S beneckem nevim nevim, okruhy budou asi hodně špatný nejen kvůli jehličí (před týdnem při Jilem.50 čuměly i šutry). Turistické cesty mezi Beneckem a Mísečkami – po plynovodu určitě v pohodě, ale přes Janovku jsou hodně špatné úseky (brody :-).

      0 0
    • Skater  

      Včera jsem byl na Benecku a Mísečkách a podmínky dobré. Pokud nebude pršet tak není problém

      0 0
    • krokus  

      Hm, tak to Benecko by tedy asi šlo. Nemáte někdo zprávy přímo z Bedřichova? Jizerka je přece jen trochu jinde, navíc fotka může klamat.

      0 0
      • Karbic  

        z Bedřichova jsem odjížděl minulou neděli na stadionu to bylo hodně špatný, ale dál to bylo celkem v pohodě. Nevím, co s tím ten tejden udělal, ale podle tohohle jizerskaops.cz/cz/zi­ma/novinky-zima/ by tam měl bejt novej sníh, takže bych se toho nebál…

        0 0
    • Martula  

      Nevíte někdo, jak je to se Šumavou? (běžky)

      0 0
    • Levhart  

      Já se řídím vždycky podle stránek magistrály:

      www.jizerskaops.cz/…ovinky-zima/?…

      0 0
    • dieegoo  

      V pátek ve Špindlu na Stohu luxusní podmínky, ráno hodně tvrdej manžestr, k poledni lehce povolil, ale žádná kaše, pořád tvrdej podklad, parádní lyžovačka.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.