smarty, candy c nebo mxr od CrankBros ?

13 nepřečtených
  • orca.1

    Dobrý den, vybírám mezi těmito třemi kousky pedály na singla. Lákavá je možnost kratšího svezení v teniskách (smarty candy). Každý má něco do sebe: smarty – větší ohrádka, candy c – materiál a provedení, mxr – 4 možnosti nášlapu, váha :). Jedny šlehače už vozím, jinou značku nechci. Jesli má nějaký spoluobčan zkušenost, srovnání či argument, sem s ním:-) Dík.

    Linky:www.crankbrothers.com/…ty_black.php www.crankbrothers.com/candy_c.php www.crankbrothers.com/…ater_mxr.php

    Anketa: Čím klikotočit ?

    0x
    0%
    4x
    57%
    mxr
    1x
    14%
    0 0
    • Zeppelin  

      V teniskách můžeš jezdit i na candy c, ale opravdu to bude jen krátké svezení. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že v teniskách tě po dvou hodinách začnou bolet chodidla od zámků, možná dřív nebo dýl, každopádně chvíli se to vydržet dá. Jezdil jsem takhle tři měsíce, než jsem si koupil tretry (z finančních důvodů tak dlouho) a občas už to bylo utrpení pro chodidla docela velký. Jinak ty 4 možnosti nášlapu jsou u všech nášlapů crank bros. Za sebe dávám hlas pro candy c, které jezdím a bez problémů.

      0 0
    • pavelm  

      Uz rok mam CB Candy C-teda v cerny barve :) (pred tim SH M540). Zpocatku, nez se to „ochodilo“ mival jsem problem se do pedalu rychle dostat, ted uz je to v pohode. Nemuzes nastavit prepeti pruziny, nastavit se da pouze uhel pri kterem noha vycvakne (2 meznosti). V teniskach s tim nejezdim, ale ta plocha neni nijak velka – takze to nebude nic moc. Jinak zatim bez potizi.

      0 0
    • BoB83  

      Ja sem k Candy C dostal takovy ty plastovy pedali, takze kdyz budes chtit tak s nima muzes jezdit i bez treter, ne? A ty pedali snad davaj ke vsem ne? Candy C maj jednu nevyhodu oproti naslapum od SH (nevim presne ) a to, ze kdyz tam ma clovek na jedny strane zaslapnutej ten plastovej pedal(na jezdeni bez treter), tak ten pedal pri zacvaknuti na druhou stranu vypadne.. takze si clovek musi vybrat, jak s tim bude jezdit :-( Pritelkyne ma Shimana a ten plastovej pedal ji tam furt drzi, i kdyz je zacvalka… Ale nemenil bych, sem s Candy C spokojenej, lip se do nich zacvakava :-)

      0 0
      • orca.1  

        O tom plastovým pedálu slyším prvně. Možná jsi je dostal jen jako bonus od prodejce, nebo je to origo od CB? Jestli můžeš, tak přihoď foto.

        0 0
        • BoB83  

          jj, jsou original. CB Candy naslapy jsem mel primo na novym kole, kdyz jsem to kupoval (GT Zaskar)… kdyz nad tim ale ted tak premejslim, tak si vzpominam ze mi v tom kramu rikali, ze se ty samotny pedaly daji spatne sehnat :-( Bohuzel jsem ted pryc od myho kola, ale jestli bude jeste ve stredu zajem, tak poslu fotku.

          0 0
          • orca.1  

            ok, pošli. dík.

            0 0
            • Zeppelin  

              Co se týká těch „krytů“ na candyny, tak já je ke kolu nedostal, kámoš jo (má stejný kolo), ale chtěl jsem říct, že po asi jedné jízdě s nima mu jeden praskl. I přestože je to určený právě k tomu, když nemáš tretry, tak účel to dlouho neplnilo.

              0 0
        • Vilém  

          je to jako prislusenstvi pedalu.Pokud je vsak kupujes nekde sundany z kola,tak je vetsinou nedostanes.Je to original CB z pruhledneho plastu.

          0 0
    • vratan  

      candy c som kupoval kvoli makkym turistickym tretram. klietka zvacsuje oporu nohy (ak na nu samozrejme dosada podrazka). na jazdenie bez pedalov nie su candy velmi vhodne. teraz mam pozicane eggbeatery (+ tvrde tretry). lepsie sa do nich nastupuje ako do candy a proste vyzeraju lepsie…

      0 0
      • orca.1  

        To jo, eggbeatery jsou klasika. Občas jedu na singlu kratší trasu po asfaltu do města, tak možnost mít obyč. boty není marná :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.