• ddan

    Přidá se někdo…? „Rekreačně“, ale v tempu :-)

    0 0
    • Martin  

      vyhrabu mrtvolku :)

      rád bych si zajel ze Starého Města u UH do Luhaček. znáte tuhle trasu? chtěl bych to jet na MTB obutém do slicků Big Apple, takže žádný hardcore terén.

      doporučíte mi tuhle cestu nebo to mám jet raději jinudy?

      díky.

      0 0
      • vojta  

        Znám to až od Březolup. Po křížení s cestou Bohuslavice-Doubravy je to polní a pak lesní cesta. Na nic záludného si nevzpomínám, jen jeden krátký skopec nemám za mokra rád, ale pro tebe to bude dokopec. Pak na nějakém úseku byl navezený stavební bordel a je otázka, jestli tam neřádili lesáci. Dál pak až nad Provodov je to po asfaltu, ve sjezdu do Provodova je dost rozbitý. Do Řetechova bych nejel, ale vzal bych to do Ludkovic a kolem „U starého kříže“ do Pozlovic

        0 0
        • Martin  

          OK, díky

          podle cykloserveru ta má trasa vede částečně po „puntíkovaných“ cestách, což v jejich řeči znamená těžší terén a já bych nerad moc dlouho tlačil :)

          0 0
        • woodrider  

          taky tam jezdím, úsek od Březolup po křízení cesty Bohu – Doubravy je výborný, mám to tam moc rád :-)

          0 0
    • Martin  

      Znalci luhačovského okolí, znáte tuto trasu?

      Dá se to jet na gravel biku nebo je to spíš na bajka?

      Díky.

      0 0
      • DADMTB  

        Do Podhradí klidně gravel…dál už aktuálně bike. Jel jsem to naposledy 23.12. , tehdy na Komonci byl sníh, teď total blato navíc od vychřice stromy přes trasu a rozježděno komplet.....Pod Komoncem – Pod Slavickým kopcem ještě dobrý, ale Pod Slavickým kopcem – Ke křížku (u cesty na Provodov) jsem byl hodně sprostý, tedy sám na sebe že jsem tudy jel. Dnes i celý den prší, takže spíše bych se tam nepouštěl.

        0 0
        • DADMTB  

          Tady jsem začínal z Komoce:

          https://www.strava.com/…s/1324415731

          Takhle pokud se ptáš na léto, potom i na gravelu, jen Pod Komoncem – Pod Slavickým kopcem jsou větší šutry, ale jinak hlína – písek.

          0 0
          • Martin  

            To jsem zapomněl napsat – jaro nebo léto. Ted najíždím km na Hané :)

            0 0
            • DADMTB  

              Jsem si to uvědomil taky až po první odpovědi, teď to tam opravdu není na gravel. Ale jaro – léto to jo, jen nemůžu si teď vybavit jak to je z Podhradí tím lesem (taková ta spojka na tu cyklotrasu). Tam bych se držel asi spíše té NS (zelené), ale mám za to že se asfalt mění v jakousi šotolinovou hlínu. Potom ta žlutá (turistická) je štěrk – hlína. Jen loni na podzim u Sojsínky těžili, takže to tam pěkne zničili.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.