• HROOLI

    Ahoj, jedu si příští víkend projet krátkou (35 km) trasu, ale pry to není značené a dle map na webu závodu jsem toho moc nevyčetl a zrovna dvakrát se mi tam bloudit nechce.. Nemáte někdo nějakou podrobnější mapu ? třeba i vlastní… Díky.

    0 0
    • Jonáš1  

      No zhruba minulí týden jsem si jí projel a hrůza pod Radyní u vodárny rozdělaný velký štěrkoví kameny, lesní cesty na radyni totálně zadělaný od lesáků kteří káceli, všude se válí klacky stromy, větve, ostružiní atd hrozí píchnutí.

      Možná příští týden si jí projedu zas tak jestli chceš můžeš jéct se mnou, ale nevím jak ještě na tom budu časově.

      0 0
      • rš2  

        Jo jo, ty šutry na původně krásné prašné cestě mi vyrazily dech…jsem zvědavý jak se s tím poperou organizátoři, protože v tom úseku se ject fakt nedá i když je to široká rovná cesta. Nechápu kterej debil to tam udělal a hlavně proč? Stejně tak to vykácení před vrcholem, snad to někdo odklidí… :-/

        0 0
      • Trainman  

        Takže na crossovym kole nejetelný? Jedeme tam za školu a dva lidi mám na crossech.

        0 0
    • rš2  

      Není kde bloudit, ta mapa je výborná, lepší asi neseženeš, je to přímo ze ShoCard…drž se jí a nezabloudíš, není kde, jedeš od Škodovky po poli, v Černicích vystoupáš po silnici a na Radyni je to taky přehledný, potom sjedeš z Radyně a zpátky zase stejnou cestou po poli…:-) Kdy chceš ject? Možná bysme si mohli dát sraz i s ostatními plzeňáky.

      0 0
      • Jarque  

        Rád se taky příští, přespříští týden projedu…

        0 0
      • Jonáš1  

        Ty kameni tam dali kvůli odvodnění cesty zároveň vedle vyčistili strouhu kde vedou tu vodu, ale takhle to pro bikery zkurvily nedá se na tom jéct, pak v lese pod Radyní u toho Lomu jak je to vykácený tak tam zase je v tom i ostružiní a jsou tam všude trny kolega měl trn i v noze takže jestli to tam někdo neuklidí tak hodně lidí bude mít defekt.

        Kdy pojedeme nevím tak se nějak domluvíme dohromady viděl bych to někdy až bude solidní počasí někdy na konec dubna atd. nebo tak nějak záleží na Vás, mně je to jedno stejně už vidím že půjdu do práce tak už to neřeším.

        0 0
      • HROOLI  

        To hlavní jsem zapoměl dodat :( , bavím se o škodabiku v Ostravě .

        0 0
        • Evilcleaner  

          ale je to zaznačené, už z předchozího ročníku, sleduj oranžové šipky na zemi. co vím, trasa je naprosto identická, až na tu pasáš kolem všb. navíc ta mapa na ofiko stránkách je dobrá.

          0 0
        • rš2  

          :-))

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.