Silvini vetta - rozdíl v barvě?

12 nepřečtených
  • shanex

    Zdravím, zalíbíla se mi tato bunda – Silviní vetta, v tomto provedení (obr č.1). Tak jsem si ji šel kupit, ale přišla mi tato varianta (obr č. 2). Ty dvě fotky jsou bunda co mi příšla, viditelně je to verze č. 2. Když jsem to byl řešit na prodejně (cyklisticka speciálka), tak mi prodavač řekl, že to je furt ta samá bunda. Myslím jakože obr 1 a 2, že to je furt ta stejna bunda. Dyt to je ale přece viditelně neco jiného, ta první je tmavě šeda, druhá taková šedozelená (žabinec :-)). Barevně mi ale sedí a vyhovuje ta první. Navíc, vedle boční kapsy na te první bunde je nápis,, nadruhé (obr i obě fotky) ten napis vubec není, tak samo vzadu nad kapsou – nápis, silvini vetta vs silvini (bez vetta). Tak jsem si ji zkusil objednat znova (verzi č. 1) v jejich partnerskem eshopu, a ejhle, přišla zase verze č. 2. Zase mi řikali, že je to ta samá, co jsem si objednal, …Přitom jsem na netu našel fotku, ne promo obrázek, kde ji má borec na sobě oblíknutou, má nápisy kolem kapes, očividně má verzi č. 1, tzn tu šedou. Co vy na to?Nemáte nekdo třeba tu silvini vettu (verze č. 1)?dik za odpo

    0 0
    • MirosPikos  

      Mám nejspíš tu verzi dva a kdybys to tu dneska nenapsal, tak bych to nezjistil. Hlavně je blbost srovnávat ty barvy. Nejspíš budou odstíny bundy 1 a 2 totožné. Lišit se budou jen těmi nápisy. To bys musel mít bundy naživo vedle sebe, abys mohl s jistotou říct, že je to jiný odstín.

      0 0
    • shanex  

      divám se na tvuj profil a asi máme stejný vkus. Bunda stejna, kolo stejné :-)

      0 0
    • bikerluzice  

      Tak já jsem dostal k vánocům variantu 2. I když teď mi drahá polovička říkala, že objednávala taky tu tmavší. Přišla světlejší a už to potom nebyl čas řešit.

      0 0
    • roman 3D  

      rěkl bych že ti přišel model na letošní rok, loni jsem kupoval tu na obr. 1 a měli všechny barvy a ten modýlek co ti přišel jsem teda neviděl

      0 0
      • shanex  

        Ty mas opravdu tu variantu c.1? Protoze jsem ohledne toho psal primo na silvini a ti mi odepsali mimo jine toto:„Bohužel tento odstín šedé uvedený na obrázku 1 se opravdu nevyrobil.Jde o obrázek z katalogu,který se od skutečného provedení bundy (to jest ta co jsem kupil) liší.Bohužel někteří obchodníci nestačili zareagovat a změnit si obrázek na svých eshopech na aktuální“…..takze je dost zvlastni, ze by jsi ji mel.

        0 0
        • roman 3D  

          ale já jsem nepsal o barvě ale o typu bundy že mě ta druhá připadá trošku odlišná, já mám červenou

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.