• Rolei

    Liší se kufry od pedálů time RXS (RXE) od kufrů time impact, nebo jsou stejné? Díky

    0 0
    • Rolei  

      Ptal jsem se protože mám boty na které jdou přidělat jen kufry time impact se čtyřma dírama (adidas frosco time) a chtěl jsem je používat s pedálama Time RXS (které jsou lehčí a levnější než starší Time impact). Takže jde to, jen je potřeba sehnat staré kufry impact (jdou docela běžně koupit) a ty po přidělání na takouvouto botu jdou normálně používat s novýma pedálama (RXS, RXE). Takže kdyby měl někdo podobný problém…není to problém :-)

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Prosím vás, kdo vozí tuhle značku na silnici. Mám pedály RXE. Dneska jsem jeden ulomil. Bohužel se mi to stalo už podruhé, je to normální tohleto nebo se vám to taky stává ?

      0 0
      • nooski  

        Ulomil jak? Já dvakrát vytrhl tělo pedálu a osa zůstala v klice. Ale dle všeho jsem chytil vadnou sérii.

        0 0
        • stastnak  

          Ono u těchto pedálů jede o to, že je potřeba, a to velmi značně, dotáhnout tu převlečnou matici, která drží ložisko v pedálu. Jinak to vrže a může se to ve finále i vyšroubovat. Měl jsem dva páry a vždycky to bylo volné, i u nových.

          0 0
          • Karaya  

            No jo, jenže když ti tu plastovou matku takhle moc utáhne výrobce a tak už nejde povolit..

            0 0
      • Chaingang  

        Slyšel jsem už od několika lidí, že si na RXE nebo RXS ukopli špičku. U RXS Carbon by to mělo být snad v pohodě. Kdyžtak mám ještě dvoje stary Impacty Mag do zásoby :)

        0 0
      • Mug  

        RXS ulomená část špičky těla pedálu. Dostal ránu dveřma od výtahu (moje blbost), ale jezdít se s tím dá i když to není tak stabilní. Tak zvažuju jestli znovu Time nebo Shimano. Do jara je čas ;)

        0 0
      • Obi-wan  

        Na silnici nic jiného nevozím,měl jsem základní RXE a veliká spokojenost uvnitř rámečku se časem (3 sezony) odloupnul takový ten háček ani nevím proč tam je.Funkce dál 100%. Teď mám RXS a úplně bez problémů.

        0 0
      • Biker jak Pes  

        Ulomil jsem špičku pedálu. Ani nevím kdy a jak. Zastavil jsem na chcací, naskočím na kolo a špička není nikde. Jezdit se s tím dá, takže to nějak dojezdím. Ale asi začnu uvažovat o upgradu, protože tohle už není normální…

        P.S. Spletl jsem se, ty pedály jsou RXS… :-P

        0 0
      • jecnak  

        Mame doma jeste stary Impacty, ty jsou zcela blbuvzdorny. Aktualne z nabidky na trhu mi prijdou rozumny Shimana – blbuvzdronost a cena a nebo pokud nevadi cena tak Speedplay – oboustranost a stranova vule. Problem Speedplay je ale to, ze potrebujes pro chuzi po bordelu krytky. Idealni je na ne sehnat boty na 4 derovy standard, obejdes tak ty jejich debilni adaptery.

        Zcela mimo jsou novy Time I-click – praskaj kufry, ktery jsou uz komplet plastovy.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.