• kodl_

    Ahoj.

    Potřeboval bych pomoct s výběrem silníčního kola kolem 30.000 kč buduho mit převážně na najiždění kilometru. Na kole jsem začal jezdit před třemi roky a najedu na mtb za rok kolem 7000km jsem silový jezdec vážím 93kg a moje výška je 190cm. Přemýšlím o novém/použitém silniční kole nějaký ten pátek, vim co chci jen nemám osobní zkušenosti.

    nové kola jsem vybral tyhle:

    canyon roadlite al 7.0

    http://www.canyon.com/…es/bike.html?…

    Cube agree gtc

    http://www.cyklofaltynek.cz/…nu/62/id/780

    Použité kola cyklobazar

    Trek madone 4,5

    http://www.cyklobazar.cz/…-madone-4–5/

    KTM strada 3500

    http://www.cyklobazar.cz/…-3500-carbon

    top-stav-jazdeny-3-mesiace-760-km-/

    Scott CR1

    http://www.cyklobazar.cz/…o-scott-cr1/

    uvital bych diskuzi zkušenosti problemy. Nové nebo použite kola nebo tipy na uplně jiné kola diky

    0 0
    • kodl_  

      Ještě jsem našel tohle kolčo

      Pells seven integrovaná sedlovka

      http://www.cyklobazar.cz/…ell-s-seven/

      0 0
    • Yura  

      Nekonecny pribeh tohle tema. :) Ja bych do ojetiny nesel. Ja mam jako prvni silnicku toho canyona a sem nadsenej. Dokonce me prijde, ze ikdyz to ma hlinikovej ram, tak to drnca mene nez muj horak na kterym jsem jezdil predtim. Jako prvni silnicka je to naprosto dostacujici, jen planuju lepsi kola a myslim, ze budu na par let spokojenej. Sel bych do canyona model 2013, ale nejsu si jistej, jestli bude cena stejna jako u toho rocniku 2012 ve sleve…

      0 0
      • kodl_  

        Ten canyon se mi libil hned od začatku co jsem se začal dívat po silničních kolech mají vývoj decentni vzhled a kvalita za rozumnou cenu. Jen si říkam jestli nebude lepší zkusit spíš nějaký karbonový model, na Zlínsku jsou cesty celkem v katastrofálním stavu, proto se dívam i po ojeté silničce, která může udělat stejnou službu možná i lepší. Vlastním sám karbonového horáka a na to ,že to dostalo pár pěkných ran od šutrů to nad moje očekávání drži dobře pohodlný je taky. Jinak by mě zajímalo jestli můžu v zimních měsících karbonové kolo dát na válce nebo cyklo trenažer.Nepoškodí se? Zajímal by mě názor na kolo KTM strada je skoro nové jen si nejsem jisty jaká bude kvalita. Hodně se prodává v tescu a dalších velkých obchodech a já osobně nejsem sympatizant masovek. KTM dělají převážně krosky, a kola jsou jen vedleší produkt. Doufám že se tady někdo najde, kdo bude mít zkušenosti s timhle kolem, nebo jiným nebo doporučí jiné alternativy

        0 0
    • xcbike  

      Ahoj nechci zakládat nové téma,přemýšlím nad touto silnicí,co si o ní myslíte,je to za danou cenu dobrý kup?Nějak nerozumím těm 26” kolů…asi se plete,ne?Díky za rady měřím 196 cm a rozpočet mám kolem těch 4000–6000 kč.

      Díky za info

      http://aukro.cz/…2662915.html

      0 0
      • Smazaný účet  

        Kola 26"???

        0 0
      • Jakobo  

        Clovece skoro bych rekl, ze tam ty 26" kola mohou i byt. Ten pomer vyska ramu (58) a velikost kol je celkem velky.

        Stejne si myslim, ze ti to kolo bude male, toto je kolo nekdy z 90 let a podle tehdejsich mereni bys mel mit tak 61 nebo az 64 cm ram. Ja mam asi jako ty a vyska po sedlovku 61 cm, delka 58 cm je takove minimum, snesl bych i 64, ale pak uz kolo vypada hodne blbe. Jak mam vysunutou sedlovku muzes videt na kolech v profilu. 58 bude malo.

        0 0
        • Jakobo  

          No, asi to opravdu budou 28" kola, ale vysku ramu bych typl spis 61 jako u mych kol v profilu, to by ti pak mohlo sedet. Kdovi, jak to meril.

          0 0
      • xcbike  

        no…a celkově za tu cenu,je to dobrej kauf? taky tam nabízí dvoje kola,který jsou lepší(lehčí,tuž­ší…) Díky

        0 0
        • Jakobo  

          Ma zmatek v popisu, viz vcera 26" a dnes 28" kola. Otazka pak je, jaka je velikost ramu. 58 cm bude 100% maly, ty potrebujes aspon 61 cm. 58 cm tak jedine slopingovy jak dnes dela Giant.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.