• Petr Dalajka

    Zdravím,

    většinu času jezdím na silničce sám a hledám někoho kdo by se třeba někdy přidal, nebo nějakou skupinu, ke které bych se případně mohl přidat.

    Teď jsem začal jezdit vcelku dost. 800km v březnu a 800km v dubnu, ale bohužel nemám moc s kým. Určitě nejsem žádný závodník ale myslím že úplně marný taky nejsem.

    Bydlím ve Zlíně a jezdím různě po okolí. Hostýnské vrchy, Holešov, Kroměříž, Uherské Hradiště atd.

    Pokud by měl někdo zájem se někdy přidat, nebo by mu/jim nevadil další člověk ve skupině tak se prosím ozvěte.

    Díky

    Petr

    0 0
    • Smazaný účet  

      Já tedy že Zlína nejsem, ale mlhavě si pamatuji, že tam fungovaly pravidelné společné nedělní vyjížďky od KCK. Zkus něco pohledat na jejich FB a pod.

      0 0
      • Petr Dalajka  

        Jo KCK vím, že jezdí. Ale obávám se, že borci jsou zatím o něco dál než já :D. Těm bych pravděpodobně nestačil. Možná za pár měsíců :D.

        0 0
    • Kubajzik  

      Jo jo, myslím, že každou so-ne v 10:00 vyjíždí od Tescomy. I Bajkavárna něco pořádá, ale nevím, jestli tam náhodou nejezdí jenom samé baby. Já vyjíždím na 2–3 hoďky z JS, ale z rodinných důvodů se to blbě plánuje na nějaký přesný čas :-)

      0 0
      • Petr Dalajka  

        No jo, nedávno jsem v Bajkavárně byl, momentálně nic není a myslím, že když bylo to vesměs ženské jezdili. Uvidíme jak to bude v blízkých týdnech. Jasně, já zatím děti nemám tak můžu jezdit skoro pořád :). Napíšu ti soukromou zprávu, kdyby náhodou :).

        0 0
      • matbiker  

        To uz je davno pryc. Ted se jezdi od KCK z Malenovic. Pohledej na fekalbuku Cyklotreninky Zlin. Ale ted se tam oficialne nic nedeje. My jsme jezdili jako becko od HC bike u Zeleneho, ale to ted taky chciplo. A podivej se na fekalbuku po ruznych Cyklo Zlin skupinach.

        0 0
    • PLATYPUS3  

      Dneska premiéra po asfaltě ze Zlámance na silnic co spojuje Kelníky a Doubravy. Pěknej stoupáček, posledních 500metrů teda bez asfaltu, jen ňáká navážka s kamením, bylo tam ještě mokro ale dalo se.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.