• fandahad

    Sigma PC15 Mám problém u levého spodního tlačítka. Při lehoučkém stisku funguje normálně, ale při větším stisku (tak jako je třeba stisknout ostatní tlačítka) cítím že tlačítko nemá chod tak jako ostatní tlačítka – o něco se uvnitř zachytává. Občas také po té co o něco zachytne tak tlačítko nespustí svoji funkci. Mám to zatím nechat být nebo Vám mám zkusit pulsmetr raději reklamovat? Máte s tím někdo zkušenost? Ještě jeden dotaz je ohledně pípání, jak dobře jej slyšíte? Já venku téměř vůbec.

    0 0
    • BB  

      dával bych tomu co proto a počkal na konec termínu reklamace a potom to případně reklamoval. Nyní to funguje, tak se bude reklamace blbě prokazovat.

      0 0
    • marapara  

      No já v pohodě, ale pípání jsem vypl. Docela mě to otravovalo. Ale stala se mi jiná věc u PC15, když jsem pulsmetr dával na řídítka na bika, tak mi praskl pásek u hodinek. Bohužel je to nějak konstrukčně blbě vyřešené, že je to nějak nalisované. Reklamoval jsem jej, byl zakoupený v Pellsu, ale reklamaci mi neuznali, což mě docela naštvalo. To přece není můj problém, že je špatná konstrukce něčeho co prodávají. Ale kamarád z cykla mi jej dal na reklamaci k oficiálnímu dovozci do CR, tak uvidíme. Snad to dopadne dobře. Ale už je to 2,5 měsíce, co jsem jej dal na reklamaci

      0 0
      • Paja  

        Nebejt to kamarad tak po mesici se s nima nemusis vubec bavit, pokud do mesice neni reklamace vyrizena, bere se jako uznana. Na me PC 15 jsou na boku reminku videt v dirkach hrazdicky, takze predpokladam, ze by to melo jit sundat jak u normalnich hodinek, hodinky samotny maji ale na kazde strane pod reminkem takovy 2 O,75 cm dlouhy vystupky, takze tam jinej reminek nez original nebude pasovat, leda ty vystupky ulomit… PC 15 mam rok a pul a zatim jsem reminek nastesti menit nepotreboval.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.