• mistrust

Ahoj, myslím, že tohle téma tady už asi někde je, ale odpověď jsem v něm nenašel. Sháním opravdu kvalitní návod a překlad na tento cyklocomputer, na internetu jsem našel spoustu návodů, ale žádný není tak abych tomu rozuměl. V návodu je tabulka s uvedenými údaji jako trip dist, trip up atp… vím, že je to něco jako vzálenost ale nevím co je celková a co denní atp… rád bych si vymazal denní vzdálenost a počítal kolik který den si najedu km a potom abych věděl, kolik už mám nalítáno celkově. Prosím vás někoho nemáte někdo kompletní a přesný návod? Případně někdo kdo je z Prahy a mohl mi to vše ukázat a vysvětlit? Zapsal bych si to. Díky moc Tomáš

0 0
    • lens  

trip dist-denni ujeta vzdalenost

trip time-denni čas (jak jsi dlouho ten den jezdil,nebo ujel

danou vzdalenost)

avg speed-pruměrna rychlost

max speed-maximalni rychlost

clock-čas

total odo-celkove kilometry

total time-celkovy čas

čemu ještě nerozumiš?

0 0
      • mistrust  

Ok tohle přesně jsem potřeboval vědět. Ale když trip dist je denní ujetá vzdálenost a total odo jsou celkové kilometry tak co a na co je trip up? protože trip up a trip dist mám stejné číslo.

0 0
        • lens  

dival jsem se co tam maš za funkce, muže to byt programovatelne počitadlo kilometru useku trasy???? fakt nevim.

0 0
        • mr.nikdo  

Trip Up si muzes nastavit treba odpocitani vzdalenosti, kterou chces ujet…

Trip UP je jen do 1000 km, potom jede znovu od nuly. Kdezto Trip Dist si mazes…

Me osobne Trip UP rika jakou mam celkem vzdalenost na kole behem jizdy (protoze se Total odo nezobrazuje)…

0 0
    • RendyD  

Využiji toto téma –

neví pls někdo, jak sundat čidlo (1609STS) z vidlice, aniž bych ho odlepoval? Dá se nějak rozcvaknout? Vypadá to, že objímka je na vidli a vlastní tělo čidla by mohlo být nacvakávací. Ale nechci na to jít hrubou silou, tak pokud někdo máte zkušenost, poraďte, prosím.

Díky.

0 0
      • RendyD  

Beru zpět, jde mi povolit dekl prstama, takže není třeba oddělat čidlo…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz