• Dzordano_Bruno1

    Ahoj pánové,

    dneska jsem jel poprvé s spd 540, které jsem objednal předevčírem a mám první problém. Bolí mě chodidlo, přijde mi, že je bota příliš vykolěná ven. Tedy, že pata směřuje ven a celkově je chodidlo v nepřirozené poloze.

    Mám takový pocit, že možná bude problém v samotných kufrech. Nedal jsem tam originální od pedálů, ale mám tam nějaké jeté staré z minulých pedálů. Nic jsem na nových 540 nenastavoval, max. vycvaknutí.

    Rád bych tedy věděl, kde je chyba. Pokud máte nějaké zkušenosti, rozhodně sem s nima:)

    Možná to chce nasadit nové kufry, protože ty staré(pravá noha) se mi vrklá.

    No nevím, snad mi poradíte:)

    Předem díky:))

     
    0 0
    • jonti  

      Nasad tam nove kufry, to urcite, a skus ich nastavit tak, aby si mal nohu v prirodzenom uhle.

      0 0
    • medved.m  

      Ahoj, nejsem si jist, ze rozumim tomu, ze tam nemas original kufry, ale „z minulych pedalu“ – do M540 patri tusim SH-51, nebo tam pasujou i jine? (me stare Wellgo vypadaly podobne, ale nezkusil jsem to :-)  I kdyby ale, ty stare jsi musel mit prece uz serizene, tak v tom by to byt nemelo… Nove kufry nesetri, dej je tam – osu pod briskem prstu a uhel mne funguje tak, abych i kdyz botu priklonim na doraz, jeste tesne nebral o kliku – ale kdyz bude chodidlo bolet dal, hledej chybu v klenbe :-( pak jeste tvrdsi boty, jinak nevim.

      0 0
      • Dzordano_Bruno1  

        Kufr jsem vyměnil jen jeden., druhý má tak sjetý šroubek, že to nejde odmontovat. Je to stejně jedno, chci koupit nové boty:) Takže tím se i možná problém vyřeší:) Kufr v problémové noze jsem posunul tak, aby mi pata víc šla ke klikám, ale ne aby se dotkla:) Uvidíme. Dneska při vyjížďce to dořeším a snad to bude ok…

         

        Nové boty vše vyřeší určitě. Dají se tam oba kufry od 540 a nastavení se podle libosti. Tyhle starý specialized, co mám mi věnoval známej, abych si vše ozkoušel, proto vše není nastavené úplně ideálně..

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.