• l6p6

Prosím o radu. Koupil jsem tyto páčky shimano deore xt SL-M770: https://www.cyklobazar.cz/…0-3x10-cerne

podle popisu mají být na 10ti kolečko. Dnes jsem se je snažil namontovat, ale přehazují mi jen o 8pozic viz přiložené video. Dělám něco špatně-je tam někde nějaké nastavení nebo mi poslali špatné páčky jen na 8mi kolečko?

Bohužel jsem v tomto laik, tak děkuji za rady.

deore xt SL-M770

0 0
    • PENE  

Kdyz to cvakne 8×, tak je to devitirychlostni razeni. Pokud ho nechces, klidne si ho vezmu ;).

0 0
    • raschi  

SL-M770 jsou devitirychlostni, popis v inzeratu byl spatny. Takze omlatit prodejci o hlavu.

0 0
      • Filippo  

No ono existuje v řadě M77× i 10speed řazení! Jde o SL-M770–10 viz https://si.shimano.com/…10R-3058.pdf

Nevím co se v té době udávalo, ale podobné to je u přehazky, kdy poslední 9speed je RD-M772, ale před příchodem M781 ještě byla RD-M773 a ta je 10speed.

Asi s tím souvisí i relikt standardní 10speed XT kazety, která patří do řady M770 a nese označení CS-M771–10.

0 0
    • MatS  

Prodejce te obalamutil a slusne natahnul.

Jestli chces 10s packy, mam temer nepouzite SLX, ale uchyceni na ispec b. Kdyztak SZ.

0 0
      • l6p6  

Bohužel potřebuji s objímkou na řidítka nebo komplet i s brzdama:)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Vilém  

To jsi za to opravdu dal 1100,–? Za ty penize by snad slo sehnat i novy.

Na fotu je videt symbol Mega9.

0 0
      • l6p6  

Jo jo plus poštovny atd. Tak jestli máš odkaz na nové…ale to 10ti rychlostní za tuto cenu, tak budu jen rád.

0 0
    • l6p6  

Dá se koupit jen objímka k řazení s i spec, abych nemusel kupovat i brzdy? Nějaký odkaz, abych měl představu o ceně? Díky

0 0
      • raschi  

Dá se vytisknout na 3D tiskárně, model je třeba zde nebo zde. Mám vyzkoušené oba, první na páčkách s i-spec B, druhý na i-spec II. Na fotce je ten první typ.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • Filippo  

Super díky za tip! Vytisknout z ABS v černé, acetonem vyhladit a bude to top.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.