Sháním startovné na Silesii- 55 km..

12 nepřečtených
  • HROOLI

    Ahoj, doplatil jsem na svou lehkovážnost a zároven dan nováčka- vůbec jsem před nedávnem nevěřil,že mě závody dokáží tak nabudit a poříád to budu chtít znovu a znovu.. Bohužel se již na krátkou přihlásit nedá :/ Ptám se Vás proto touhle cestou – nenajde se zde, na bike-foru člověk,který Silesii z nějakého důvodu nejede a byl by ochoten mi jeho startovné prodat ? Kontakt na vyžádaní.Předem děkuji..

    0 0
    • redbed  

      já sice přihlášený jsem,ale nemám zatím zaplaceno.Dnes už vím že určitě nepojedu.Věřím však,že pokud si startovné na mé jméno zaplatíš,pustí Tě na trať.V současnosti má zaplaceno 700 lidí,ale minulý rok jich nakonec vyjelo 711. :-)

      P.S. – férové jednání

      0 0
      • bosmilan  

        pokud já vím tak limit na krátkou je 650 a těch pár jezdců navíc už není problém.Není náhodou už ale ukončené přihlašování,že i když jsi přihlášený,ale zatím nezaplacený tak že už to stejně nejde? Já jedu dlouhou takže to neřeším

        0 0
        • redbed  

          já si právě myslím,že pokud jsi v uveden v seznamu přihlášených a zaplatíš startovné ,můžeš jet.Uzavřená je pouze možnost se ještě registrovat.Ale samozřejmě na tuti to nevím.

          0 0
          • HROOLI  

            Ahoj, myslím,že všechny co se registrovali,ale nezaplatili ze závodu ,,vymazali'' taky.. :/ Nicméně zkusím napsat mail pořadatélům. Mohl bych ještě poprosit o kontakt na tebe? Rád bych tě pak formou mailu informoval, co a jak.Jinak díky za snahu pomoct,snad to výjde :-)

            0 0
            • redbed  

              Nemáš zač.Za zkoušku nic nedáme :-).Každopádně napsaný v seznamu jsem,pouze tam nemám faju,ale kříž :-)

              my email : tbedrnik@seznam.cz

              0 0
              • HROOLI  

                Díky moc,hned jak budu vědět více,napíšu.

                0 0
              • HROOLI  

                Tak už jsem se dohodl s Lancem . Na webu psali,že ti co se registrovali,ale nezaplatili jsou vyřazeni také..

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.