Servis rs lyrik 160 pružina rok 2012 - streva

15 nepřečtených
  • JarynCB

    Zdarec lidi. Mám „překvapivě“ dotaz. Rozebral sem vidlici, koupil serv.kit a koukám..... zůstal mi jeden malý kroužek. Dotaz- patří na levou tyčku nahoru do prazdné drážky?

    Nevím jak se tý tyčce říká, -)

    Jinak zbyl mi ještě jeden kroužek – větší. Ale ten zrejmě patří na levou tyčku nad tu pružinku. Kupodivu tam nic nebylo – před rokem autoriz. servis.

    Díky moc za rady.

    0 0
    • MirosPikos  

      Čau Jardo, tak to zjisti a dáme to dohromady. Bohužel to mám časově hodně špatně. Malej se dává co cajku, v pondělí výslech, úterý audit a středa dvoje stání u soudu… do toho víkendová návštěva.

      0 0
    • JarynCB  

      Tak už vím že na tu tyč nepatří.

      0 0
    • Vilém  

      Ten malej krouzek tipuju, ze patri do te cerne zatky, ktera na nasunuta na leve tyci.

      Proc se nepodivas do servisniho manualu, kde ma co byt?

      0 0
      • JarynCB  

        Kouknu,jen sem z nich trochu divokej. Vidli sem podle manuálu rozebíral.

        Pak sem zjistil,ze v ty zatce je taky kroužek, ale je menší. Dělám to poprvé, zkouknul sem snad vše, ale nenašel kam by patřil. Ještě sem zjistil,ze ten větší kroužek patří zrejmě na šroubovací víčko.

        Dik za odezvu.

        0 0
      • Pedro404  

        V servisnim manuálech RS akorát píšou „sundejte kroužek na x a nasaďte nový“, takže když ti nějakej zbyde, tak víš kulový:)

        Pokud je to univerzální servisní kit na Lyrika, tak bych tipoval, že ten zbylej kroužek bude na těsnění pístnice reboundu u DH verze, páč ta má tu pístnici širší.

        0 0
        • JarynCB  

          No je širší tak o tloušťku ty gumičky. Pokud tam není jina schovana než ta jedna v tom pistku, tak je k mání ,–). Ještě dotaz…

          Jak je ta mala pružina cca 2cm, je v ni zamotanej přeřízlej kroužek z tenoučkýho plechu (jak papir). Mel sem poškrabanou vnitřní trubku. Přijde mi,ze je to jedina věc, ktera tam mohla udělat ryhu. Je to tam nutný nechat a jakou to tam má funkci? Dík

          0 0
          • Pedro404  

            Dej fotku, podle mě by tam žádnej plíšek bejt neměl. Každopádně poškrábaná pístníce u pružinový nohy ničemu nevadí, páč stejně neni utěsněná.

            0 0
            • JarynCB  

              Fotka toho plíšku.

              0 0
              • Pedro404  

                Jo tenhle, ten tam má bejt takhle. Podle mě je jeho funkce ta, že propružuje, když celá ta sestava narazí na konec vnitřní nohy při roztažení, aby to neklepalo.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.