• Tehu

    Chlapy doporucte nejakou sedlovku na MTB. Ted jsem tam mel origose od kola a ohla se i pod mejma 84kg cca za 1500km. Jinak co jsem nameril suplerou tak 30,9 prumer a delka 350mm vaha 340g. Takze neco za rozumnou cenu ale zas abych si nepohorsil :-D

    0 0
    • Tehu  

      nema nekdo zkusenosti s tymhle ? cena je extremne mala.. http://www.kupkolo.cz/…mp_5437.html

      0 0
    • Shadow.1  

      Prosím tě, jak si chceš pohoršit, když se ti tamta ohla ;)

      Co to bylo za kolo, u kterého byla origoš?

      0 0
      • Tehu  

        :-D jj to si taky rikam … material ALU 6061 bo co a je to na kole Felt Q820 2010 PC 25k. Jinak nemohlo to byt napr pretazene ???

        0 0
        • Shadow.1  

          já si to neumím přestavit s tvojí váhou a bez pádu to ohnout… pokud byla dostatečně zasunutá… Já mám 90kg, hliníkovou sedlovku a žádný problém nemám

          0 0
    • Tehu  

      hmm tak jsem ji nakonec obednal v 7:00 obednano a v 16:00 emil odeslano ceskou postou :-) Opet super pristup na www.kupkolo.cz !

      Jeste malej dotazek a snad to nebude znit jako prasecina ale ted tam mam 350mm koupil jsem 400mm (samo se tam vejde pac ji mam dost vytazenou) ale neni moc blbe kdyz ji zkratim trosku max o tech 5cm ???

      0 0
    • Smazaný účet  

      důležitý je správně zasunout!

      jinak se mi doma válí nějaká nová karbonová Bontrager a jedna postarší alu ROOX…prodám ;-)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jen bych se chtel zeptat, co je tak sloziteho na vyberu trubky pod sedacku? Asi bude rozdil jestli ma 2kg nebo 0,4kg, ale jinak me nic nenapada. Neberte to jako hloupou narazku, opravdu me to zajima.

      0 0
      • Tehu  

        tady slo spise o to ze je tu spousta znalejch lidi, kteri se v komponentech hrabou dene. Tak vi nejlepsi kusy vykon/cena. Bylo mi jedno jestli dam 3nebo9kil ale sedlovky za kolik tis jsem nechtel !!! Na moje pouziti. Pac zadny maratony nejezdim a 100g nepoznam ;-) A proste nechtel jsem dopadnout zase tak jak jsem dopadl :-D

        Jinak ten richey comp uz je nasazenej a vaha pri 30,9/400mm cini opravdu 280g (takze nelzou). Za ty prachy jsem spokojenej !!!

        0 0
      • Evilcleaner  

        co se to sem nastehovalo za prudiče? na základě toho že když dva dělají totéž tak to není totéž má smysl řešit výběr jednotlivých komponentů. třeba zoom red sedlovka se ohne pod každým těžším bajkerem, levnější fsa jsou těžké jak kovadlina a třeba lepší bontrager sedlovky mají na hovno zámek. takže ano, řešit výběr trubky pod sedačkou má smysl.

        tak mě napadá, jezdíš vůbec na kole?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.