• smith22

    Nemáte někdo náhodou toto sedlo. url:http://www.global-sport.cz/…n-cerne.html

     

    Přemýšlím mezi tím BBB a tady tímto Pell's

    url:http://pcshop.pells.cz/…/default.asp?…

     

    Ale jde mě hlavně o to jak se Vám na nich sedí nebo jaký jsou s nima eventuelně problémy.Vím, že každej zadek je jinej ale doufám, že podle nějaké většiny názoru bych mohl zvolit správně.Taky vím, že spousta lidí na BF Pell's zavrhuje,tak alespoň pro tentokrat nehleďte na značku ale na pohodli atd. :-) Díky všem za názory.

    0 0
    • rysak  

      Mám tohohle Pellse na silničce asi 4 roky a jsem spokojený. Měl jsem ho i na biku, ale po 3 letech mi prasknul. Koupil jsem místo něho toto BBB. Sedí se na nich stejně jako na Pellsu a po půl roce stále drží :). Myslím si že to jsou uplně ty samý sedla a lišej se jen v designu.

      0 0
    • Peewit  

      Mám podobné  http://www.bike-eshop.cz/…clite-bsd-07 , do 60km ani nemusím mít v gatích vložku. Na delší štreky ji beru, po 80 km už mě bez ní tlačí. Ale je jasný, že na každý sedlo si musíš zvykat.

      0 0
    • pasek  

      vo tom tu mam vlakno ze ho ani za tejden neprectete, tak proc zakladat novy?:-))

      sedlo bbb

      0 0
      • smith22  

        Tak sem to tvý vlákno celý přelouskal.A teď mě řekni jak se ti na něm teda jezdí? :-)))

        0 0
        • Hornet  

          Mam to BBB, myslim ze celkom fajn, je take tvrdsie, sportovejsie, ale ozaj spokojnost, a zaujimave ze ten pells ma hornetka a je tiez spokojna, mam teda moznost ich porovnat a ako sa tu uz spominalo su takmer rovnake tie sedla, takze vyber to ktore sa ti viac paci, kvalitou su zhodne;-)

          0 0
    • pasek  

      jezdim ho pres rok…

      vyhody :lehky!!!, pohodlny a hezky vzhled(pro me), dira ve prostřed(neparim se)  , ve prostredku pekne pruží :-)

      nevyhody: žádný nejsou:-D , dobře mozna by s se snesli naky odolnejší „boky“ sedla a to střibrný lemování se trosku vosoupalo, bez cyklo kalhot s vlozkou se na něm nejezdí dobře dlozhý trasy

      neni to naky hi tech sedlo samej karbon:-) ja mam verzi z lepších materiálu CTL (to normalní není s kůží)

      0 0
      • smith22  

        A prosimtě, promiň že s tím ještě  otravuju ale to už je naposled :-))   Když sem hledal to BBB tak sem narazil na jednom e-shopu konkrétně na  tomto http://www.rockroad.cz/…-p-1506.html

        na to že má trochu jiný design jak ty ostaní co mají na fotkách na jiných e-shopech.Konkrétně se jedná o to že třeba na té sedací čásci je na té fotce v rockroad.cz ještě jakejsi vzor nebo vyztuženi nebo co toje a ty čárky na něm podel sou spojený oproti ostaním fokám na různých e-shopech.Třeba tady je jen hladký a na sedací části ten vzor nemá. http://www.global-sport.cz/…n-cerne.html

        Nebo je to ještě nějaký jiný BBB?Pro upřesnění ještě přidám fotky.

        0 0
        • mairj  

          je to letošní model podle fotky, koukni na bbbparts.com

           
          0 0
    • nooski  

      Mám podobné sedlo Velo, které se liší jen v detailech a spokojeně na něm drandím 5. rokem. Uprostřed pruží je lehké a na silničce po těch letech skoro neopotřebované. Nejstarší součástka, co na kole mám.

      0 0
    • smith22  

      Nepřipomíná vám toto sedlo něco? :-))))

      http://www.tandem-bike.cz/…-1133u-titan

      navíc tam píšou že má skořepinu: karbon,
      potaženo synt.kůží,
      pera Titan a to všechno levnější než BBB a Pell's

      Stojí pouhých 999,– :-)

      0 0
      • nooski  

        Přesně o tomhle sedle píšu o kousíček nahoře. Skořepina je plast. Jako karbon se to netváří, ale kdo ví co je to za kompozit. Péra nejsou čistý titan, ale nějaká slitina ještě s ně­jakým kovem (označení se mi už smazalo) a nevím jestli bych potah nazval syntetickou kůží, ale je to takový umělý jemný semiš a jak jsem už psal po více než 4 letech používání sedlo nejeví žádné známky opotřebení. Jo a váhu mám ověřenou – 185g.

        0 0
    • smith22  

      A ještě poslední otázka.Pujdu asi teda do toho BBB ale líbí se mě to bílí :-)) ale nějak mi to nejde k mé barvě kola.Si myslim, že by mi k tomu šlo spíš to černý.Ale nemůžu si pomoct to bílí mě strašně láká-i přes to že se bude asi víc špinit.Co myslíte vy?Nebude to ke stříbrné(tita­nové)barvě kola jak pěst na oko?

      0 0
    • smith22  

      Jo a budu k tomu brat asi aji sedlovku,to neustálý čištění když to začne křupat už mě nebaví.Chtěl sem se zeptat jaký máte zkušenosti s těma sedlovkama se dvěma šrouby.Je snima od křupání pokoj?Nebo sou tam zas nějaký jiný nevýhody oproti normál uchycení jedním šroubem?Píšou že jdou líp nastavit co se týče polohy.Ale nemají za nějakou jinou krpu?

       
      0 0
    • TinkTink  

      Mam todle BBB na zimakovi – cena dobra, ten povrchovy material prumer – v porovnani s SLR ktery v ruznych podobach taky vozim je to o tridu horsi – neda se na nem tak variabilne posouvat lehce zadnice, ten material neni moc prijemnej a po presednuti z SLR mam pocit, ze sedim na kusu plastu. Jo…v te bile je v pohode, presne to mam :)

      0 0
    • XC-biker1  

      Měl jsem pellse a ted mam to BBB. Jsou naprosto stejné. Jen pells má nahoře švy které se vydřou, ale sedlo drží furt. Jen po cca roce a něco je hodně prosezené. BBB mi příjde už od začátku oněco tužší ale už se mi na něm šoupou nápisy, takže tam zachvíli asi žádně nebudou. Mýdlem jde krásně umýt, tekže barvy se bát nemusíš.

       
      0 0
    • pasek  

      STEZUJETE SI TU DOST NA POVRCH SEDLA !!! !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!pozor!!!!!!!!!­!!!!! EXISTUJE VERZE „CTL“ ktera je z pravou kužíííííí. coz znamena pohodlnejsi sezeni a lepsi odvod potu!!! ale je jen v cerne barve

      0 0
      • nooski  

        Opravdu je třeba tvé zdělení orámovat tolika vykřičníky? :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.