• vonel

    Zdravím, v současné době koukám po novém kole a zaujala mě tato nabídka. https://www.sportisimo.cz/…lady/161473/#…

    Jezdím cca 2 –3× týdně do práce, silnice a cesta uvozem, na svém starém horském kole už to není ono. Nemohu si dovolit kolo za x-tisíc.

    Proto se chci optat, zda je toto kolo na tom co se týče komponentů k poměu ceny.

    0 0
    • gersa  

      To je dobrej peklostroj. Hlavně ve velikosti XL

      Jaký je tvůj stávající horák? Bál bych se, aby jsi si nepohoršila

      0 0
    • vonel  

      Oběhla jsem si všechny obchody – speciálky na kola a nejsem z toho vůbec moudrá. Všude doporučují něco jiného, byť prodávají stejné značky.

      Doporučeno mám Leader Fox, Author a já se dívám na Rock Machine, ale jak si tyto značky stojí na stupnici mezi sebou netuším. V každém obchodě jiná slova :/

      0 0
      • novas752  

        Hele za cenu pod 10k je všechno stejnej šrot… Pokud můžeš, vem něco bez „odpružené“ vidlice – ušetříš kilo na hmotnosti, o funkci jepřijdeš protože to stejně vůbec nepruží a možná bude zbytek soazení trošku lepší. Taky bych koukal po dvojstěných ráfcích a pěkný barvě, zbytek je fakt jedno.

        0 0
    • vonel  

      I kola pod 10tis. Nemusí snad automaticky být šrot,dívám se na vyprodejoce modely starších ročníků se značnou slevou,kdy by se daly sehnat slušná kola oproti noname kolům.Bohužel me každý si může dovolit kolo za desítky tisíc.Precetla jsem si tu dost diskuzi a velmi me mrzí,vyjadřování k cenové nižším kolům

      0 0
      • novas752  

        Diskuze jen na rovinu popisuje realitu, vim ze to v dnesnim svete neni moc obvykle a zadane, ale tvarit se, ze to jsou super kola tady nikdo nebude.

        Samozrejme ze to cloveka z A do B po meste doveze, navic na to nektere nahradni dily stoji mnohem min nez na lepsi kola a pripadne to corce tolik nesviti do oci, takze z hleddiska dopravniho prostredku ok.

        Ale z hlediska nejakeho volnocasoveho rekreacne turistickeho nebo sportovniho jezdeni a kvality jizdnich vlastnosti je to proste bida des.

        Navic ty krosova/trekingova kola jsou dost mizerne osazovana i za dvojnasobne ceny.

        0 0
      • scalar  

        Podívej se, tady jsi na cyklistickém fóru. Očekávej tedy rady od lidí, pro které je kolo hlavním koníčkem nebo i živobytím. Každopádně tu jsou většinou lidé, kteří na kole jezdí, vnímají jejich vlastnosti a kvality a ví, jak se projevuje nadměrná hmotnost, nefunkční vidlice, mizerné řazení nebo brzdy. Od kola chtějí radost z jízdy, dlouhou životnost.

        Pokud chceš rady, které tě uspokojí při výběru kola v cenové relaci 5 – 10tis., tak doporučiji takové to fórum pro maminky a miminka nebo nakole.cz.

        0 0
      • Smazaný účet  

        vyber si podle barvy…

        0 0
        • vonel  

          :) tak podle barvy je jasné 200 ka, je výraznější a chci být vidět, protože to na silnici vypadá jak to vypadá

          0 0
      • Vilém  

        Mechanicke kotouce? To nechces. To uz radsi vecka.

        0 0
        • vonel  

          vůbec se v tom neorientuji, tak proto si nechám poradit, ted mam klasika rafkove

          0 0
    • Pajalo6  

      Promiň, ale než tohle, kouknul bych raději po nějaké bazarovce.

      0 0
      • vonel  

        tomu se nebráním, jen nevím na co koukat :/

        0 0
        • Pajalo6  

          To je těžké takhle z hlavy :-). Co třeba něco takového: https://www.cyklobazar.cz/…kolo-v-19-20 Každopádně kupovat sněkým kdo tomu aspoň trochu rozumí. Bohužel s kolem je to jako s auty, dobré kousky se většinou prodávají po známých a nebo zůstávají v rodině.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.