• Smazaný účet

    Můj pesimismus (co sa može posrať, to sa taky poséře) tentokráte byl naplněn…

    KUWA!

    Sem si udělal radost a objednáál (konečně byl k sehnání) SIDa Ultimate Race na svýho kanona, neska SID přišel a..... vše OK, ale objednal sem „se zamykáním z korunky“ a přišel „se zamykáním z řídítek“ … mně opravdu yebne, du to reklamovat

    Nebo žeby? Neví někdo, esli nejde nějak DIY to předělat na ovládání z korunky? Neexistuje nějaká „konverzní sada“ (IMHO by to vevnitř ve vidli mělo být stejné, ne?

    0 0
    • Smazaný účet  

      Taxem čuměl do manuálu RX SID 2021 a je to rozdílné (minimálně v hlavě nohy). takže nic, du to vrátit, TwistLock je jedna z věcí, ktereá mi NESMÍ do blízkosti.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mám řešení na ten posratý lock na widli – a jednoduché, 100% funkční!

      Za letošních 56 výletů na bajku sem ho totiž použil !! 1× !!, takže (widle má jako default "odemčeno, to už sem zkoušel, ufffff) ho nebudu používat vůbec… a fertik, widli vracet nebudu..... :victory:

      0 0
      • capo  

        Ti do té samomluvy lehce zasáhnu – to ti tedy přebývá lanko s twistlockem které z toho sundáš? Nebo to komplet namontuješ a nebudeš používat? Nebo ta vidle přišla úplně bez páčky a lanka?

        0 0
      • Mr.Dawe  

        Na čem jedeš? Tvůj dealer musí mít kvalitní zboží.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Není to provokace, opravdu 14dní těšení se až mi SID přijde bylo střídáno těžkým zklamáním. Vidle samozřejmě přišla komplet vč. twist locku, ten tam ale tedy vůbec nebudu montovat.

      0 0
      • jonti  

        Doporucuji rovno dokoupit nekolik tokenu, pokud dorazila bez. Jinak je hodne houpava a malo progresivni.

        0 0
    • Smazaný účet  

      SID už SIDuje (bez lockování) na bajku – oach! Akoráth virgin ride bylo jen 15metrů od chalupy a zpět, bo venku hustě mrzgolí.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Neska byl první (a zároveň pro tuhle sezonu i poslední) výlet se SIDem, siduje přenádherně, v prospektu o vzduchové patroně Debon Air píšou „fastest in the world“ a nekecají – má neuvěřitělně rychlé reakce na „drncání“. A nefunkční lock mi teda opravdu neva. A o 7 mm kratší předsazení widle (SID má offset 44mm, předchozí Reba měla 51) udělalo bajka o dost „hravějším“.

      Spokojenost, veliká.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Update o cca 40 výletů na bajku později: Rozhodnutí nechat si ho a používat bez locku bylo správné, lock mi vůbec nechybí. A z toho, jak přenádherně rychle reaguje na drncání sem stále u vytržení, ta vidle je opravdu fastest. Spokojenst, moc.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.