• Koti

    Zdravím rád bych se zeptal při projíždce mi vystřelilo gufero na levé části vidlice, gufero mi v obchodě vrátili na místo, ale po 100 m. vystřelilo znovu, vidlice byla v záruce, ale servis záruku neuznal. Prý jsem s kolem skočil velký skok. Mám Lapierra x-control 210 a 95 kg, s kolem fakt neskáču poradíte někdo. Je nějaká možnost jak to spravit. Díky moc.

    0 0
    • Vilém  

      Toto neni normalni stav, trval bych na reklamaci.

      na ktere noze to je? Na te, kde je vzduch? Pokud ano, tak pravdepodobne doslo k poskozeni tesneni vzduchove patrony a vzduch ti unika do vnejsich nohou.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jak stara je ta vidla? mohlo by to byt i unikem vzduchu z patrony. tak jak tak, v zaruce by ti to meli opravit.

      0 0
    • mastihuba  

      co to dělá dál? jestli je to na leve noze a vidle sjede do zdvihu tak ti netěsní vzduchový komory a tlak z nich utíká do vnější nohy. Následkem pak je vystřelení toho šedýho futra.

      0 0
      • Koti  

        Jo je to tak vidlice po chvíli zajede na doraz a hned jsem s tím mazal do servisu kde jsem kolo koupil. Lapierra mám od 2011.http://www­.lapierre.cz/la­pierre-2011/-/-/lapierre-x-control-210/24776.html

        0 0
        • mastihuba  

          pokud jseš aspoň trochu manualně zručnej, tak ti stačí dvoje kleště na segrovky a jeden imbus.

          http://www.youtube.com/watch…

          0 0
          • Koti  

            No dneska mi v obchodě řekli, že mi to spraví ná své náklady a omluvily se mi za jednání servisu RS. Jen se tak ptám kdyby se to stalo znova. Hrozně mě překvapilo tohle to jednání, na co teda kupuju nové díly.

            0 0
            • mastihuba  

              ono je možný že jsi měl sucho nad pístkem a proto to fouklo. Servisní intervaly u vidlic jsou časově hodně přísný. Obávám se že do budoucna pro tebe bude rychlejší se to naučit dělat sám než se ***** s reklamováním.

              0 0
    • ziki007  

      Variant je více: buď vadný (nebo opotřebený) vnitřní o-kroužek na vzduchovém pístu – rozměr 10×3, oprava vcelku jednoduchá, nebo uvolněný nális vzduchového pístu – oprava taky jednoduchá, ale nákladná (výměna). Může být i podřená air tube, ve které běhá vzduchový píst… Jakej servis ti záruku neuznal? Trvej na originál reklamačním protokolu od Žitného, přikládají ho ke každé vyřízené (uznané i neuznané) reklamaci. Pokud ho obchod nemá k dispozici, tahají tě za nos.Z.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.