Rozdily mezi LX prehazovackami

4 nepřečtené
  • xhibit

    Potrebuju dat kolo po zime konecne zase do kupy.Minuly rok jsem v lese zkroutil prehazovacku,po narovnani to uz ale neni ono,asi se zvetzsila vule v cepech,neda se proste seridit.Dival jsem se treba tady: www.koloshop.cz/indexbazar.php?… a maji hned 3 LX(a).Poradte kterou koupit,nakolik jsou rozdily mezi nima zasadni?Packy mam deore,kdyz sem kolo pred lety kupoval bylo v tomhle sestaveni komponent tak bych ho chtel zachovat.

    0 0
    • Lowrider  

      Ta LX úplně nahoře není model 2007. U těch zbylých dvou je rozdíl jen v délce ramínka.

      0 0
      • xhibit  

        Jo,v detailu to uz je videt,model 2005 s „inverzním chodem pružiny“ Jaky je rozdil oproti „normalnimu“ (asi blbe napsano :-) ale nevim jak jinak) chodu pruziny,lze dat tu i tu prehazovacku na stavajici packy? A delka raminka,je lepsi,delsi nebo kratsi? Kazetu mam 9rychlostni.. sorry za mozna hloupe otazky,ale uz sem z toho nejak vypadl.Hloubeji jsem se rypal v kolech jeste v dobach prvnich horaku ala SIS vybavy.. A jak vidim tak doba notne pokrocila.Jinak kolo mam rocnik cca.2003,jestli bude tahle informace k necemu dobra.

        0 0
        • vysmátej bajker  

          Inverz na Deore páčky dát můžeš ale budeš řadit obráceně(palcem na těší).Krátké raménko je lepší ale je třeba si dávat pozor na řazení.Malý-malý nebo velký-velký nepůjde.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.