Rock Machine Wildfire 08 - velikost rámu

6 nepřečtených
  • Saskije

    Ahoj! Vím, že na toto téma už toho zde bylo napsáno dost, ale i přes to Vás žádám o radu.. 100 mm fully od RM se prodávají ve velikostech 18,5" a 20,5" a nemůzu se pořád rozhodnout, která by mi vyhovovala více.. Jezdil sem 19" Spydera, který mi seděl,ale měj jsem sedlovku vytaženou na max.. horní rámová trubka je u Spydera dlouhá 58 cm a u RM ve velikosti 18,5" 58,5 cm a ve 20,5" 60,5 cm.. Já měřím 182 cm.. Pořád se přikláním spíše k menšímu rámu, ale mám obavy, že by nevyšla sedlovka.. Díky za odpovědi S pozdravem Saskije

    0 0
    • Lister  

      400mm sedlovak bude stačit 100%

      pokud ti délka stačí ber ten menší, to je totiž to nejdůležitější, zbetek se doladí právě tou sedlovkou

      0 0
      • Lister  

        Já být hodná indián.....dneska se mi pi psaní daří :-D

        PS: občas 18,5 má delší sedlovou trubku než 19, důležité jsou přesné rozměry

        0 0
        • Lister  

          PPS: ještě jedna věc – pokud máš 182 cm, a na 19 si měl sedlovku na max a přitom ti stačila jeho poměrně malá délka 580mm, tak máš asi dlouhé nohy a kratší tělo.......tím spíš bych se pak do delšího rámu nehrnul.

          U mě je to třeba přesně naopak, já potřebuju delší hodně oslopované rámy, protože mám krátké nohy a dlouhé tělo, takže vozím většinou rámy velikosti 17–18 u kterých mám sedlovku vytaženu jen lehce, ale s délkou horní trubky 585–595mm

          0 0
          • Saskije  

            A je velký rozdíl mezi efektivní a skutečnou délkou horní rám. trubky? Vím, že nejlepší by bylo vyzkoušet obě velikosti rámu v reálu, ale tuhle příležitost mít nebudu.. Asi z toho dělám moc vekou vědu.. Dá se to dyžtak řešit (kdyby mi ta délka po zakoupení nevyhovovala) změnou představce nebo „zalomenou“ sedlovkou?

            0 0
            • Lišák  

              S předo-zadním pohybem sedla by se moc šachovat nemělo. Tam je to dáno polohou nohy k pedálu. Délka posedu se ladí představcem.

              0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce