• Levit

    Dobrý den, zvažuji nákup kola Rock Machine a to buď TLR 90–29 A nebo 50–27. Měřím 193cm a vážím 93kg. Dle veškerých tabulek tedy XL rám. Ale nevím jestli 29" kola, tedy TLR 90 a nebo 27" kola a tedy TLR 50.S kolem jezdím často, ale rekreačně i když nijak ho nešetřím. Rychlejší sjezdy v lese, sem tam nějaký přírodní skok atd. S novým kolem bych rád vyzkoušel i nějaký ten bike park. Líbí se mi vyšší výbava u TLR 90, ale zase ta TLR 50 má vyšší zvyihy. Potřeboval bych to nějak rozštípnout, děkuji:-)

    0 0
    • Esi  

      Možná by jsi mohl přidat i nějaký odkaz, na 193cm bych šel do 29"

      0 0
      • Levit  

        Neuron AL 7 byla moje první volba, ale nahlodalo mě přečtení zdejšího vlákna o Canyonu. Dlouhé čekací doby a případná potíž s reklamací. Raději bych kolo z krámu. Ještě mám v záloze Specialized Stumpjupmer ST 29, je to peklo si vybrat.

        0 0
        • Šopík M.  

          Byl jsem na tom stejně na 1.místě Neuron CF 8.0 ale nebylo jak vyzkoušet…nakonec jsem vybral Trance 29 2 a spkojenost…potkal jsem náhodou kolegu a ten se Neurona nebál a je to fakt parádní kolo…

          0 0
        • lubosalbi  

          Reklamace u Canyonu není problém, vše řešíš s českou podporou, lhůty jsou taky v klidu až na nějaký výjimky. Dodací doby taky nejsou špatný. Letos to teda asi bylo horší s novýma modelama, protože po nich byla asi velká poptávka. Ideální je objednat kolo, co je skladem, když je dodací lhůta za půl roku, tak se pak může stát cokoliv.

          0 0
        • Gwaihir  

          Canyonu se neboj. Stejně řešíš enduro vs trailbike. Pokud chceš i jezdit normálně, raději asi trail bike. Ale jestli můžu doporučit z vlastní zkušenosti začátečníka, tak navštív Bielsko Biala endurotrails.pl

          Půjčují tam gianty a mají tam trailbike trance a enduro kolo reign. Udělej si víkend a dopředu si telefonicky zamluv obě kola, každé na jeden den. Užiješ si to a budeš vědět, co přesně chceš. Pokud by byl zájem, klidně se rozpisu víc.

          0 0
    • plevka  

      Ahoj,

      jezdím Blizzard 29" s jiným osazením a nižšími zdvihy 130/120 a jsem nadmíru spokojen. Zvládá skvěle technické pasáže tady v Podbeskydí a Beskydech. neztratíš se s ním ani na trejlech jako jsou Rychlebky, Jedovnice, BAV, Čertovy stezky atd. Čistě v bikeparku jsem na něm nikdy nebyl, takže nemohu posoudit, ale kamarád má taky dvacetdevítku se zdvihy 140/140 a vůbec ji nešetří, dokonce i létá vzduchem z/do výšek, o jakých si já např. mohu nechat jen zdát a bez problémů. Na druhou stranu na něm zažívám i celodenní vyjížďky, na nichž někdy i využívám k přesunu např. do Hostýnek dlouhé asfaltové pasáže nebo polňačky a šotolinu a kolo je pohodlné a vcelku svižné i zde. Tolik mé zkušenosti s 29" :)

      0 0
      • plevka  

        jo a ta černá boule nahoře na rámu je moje sbalená bunda :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.