Remex – přístup k zákazníkům

5 nepřečtených
  • vysmátej bajker

    Začátkem září (už nevím jestli 3 nebo až 7) jsem objednal přes jeden Pražský bikeshop zapletená kola,jen jsem chtěl oproti standardní nabídce e-shopu Remexu ráfky s kalíšky-není problém přislíbeno „do 14 dní budou“ po měsíci stále nic tak telefony maily „nejsou ještě ve výrobě do týdne“ nic-tak jsem hodil za hlavu kalíšky změnil objednávku na standardní nabídku „příští týden budou“ po dalších 14 dnech stále nic –telefon v pátek že v „úterý nebo středu budou“ ve čtvrtek byl svátek v pátek nic asi nestíhají.V pondělí že budou ALE od objednání změnily cenu a to o cca.30%.

    Jsem pro podporovat české výrobce ale musejí se chovat korektně.S tím že to potrvá,dobře chci něco co nemají v nabídce,pochopím i to že kola za 1500,– nejsou něco co je vytrhne ale to že pak změní cenu v neprospěch zákazníka to už nepochopím.

    Naštěstí bikeshop přišel s nabídkou téměř shodných kol z jiného velkoobchodu za původní cenu jen zapletenou ručně.

    0 0
    • jIrI___  

      Já mám zkušenost přesně opačnou. Sháněl jsem ráfek 28 děr a jako tip jsem dostal FastDisc, jenže ten se dělal jen 32/36 d. Psal jsem do Remerxu, jestli jsou ochotni vyrobit jeden kus s 28-mi dírama a nebyl problém. Nabízeli mi zlatě eloxovaný, který měli skladem, ale chtěl jsem černý. Do 14 dnů měl být hotový. Za necelý týden zvonil kurýr s ráfkem. Jednání rychlé, velice solidní (narozdíl od většiny ostatních „obchodníků“) a celkově ochota, byť ten jeden ráfek pro ně nebyl žádná velká tržba.

      0 0
    • jecnak  

      Komunikuju s Remerxem primo a zatim mi vyrobili co jsem si navymyslel.

      0 0
    • alinceb  

      Taky se musim Remerxu zastat. Sháňel jsem nové ráfky na fixie. Chtěl jsem Remerx Taurus bez frézování a eloxu pro následný práškový lak. Komunikace byla perfektní – dohodli jsme předání na veletrhu Bike Brno. Ráfky tam na mě čekaly a cena mi vyrazila dech – 270K za pár…prostě sen:)

      0 0
    • vladaza  

      taky hlásím spokojenost, doporučuji komunikovat přímo s remerxem

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.