• Papaja

    Čau lidičky chtěl bych se vás zeptat jestli někdo jezdí tento rám, mám na něj zálusk ale nejsem ještě rozhodnut. Mám obavy jestli mých 90 kg by tento rám vydržel a ještě jakou má boční tuhost a cenu. Díky všem za odpověď :oD

    0 0
    • bastr  

      Zdar,

      Mám cca 85 kilo, 180 cm a krátší nohy;o), Předloni jsem jezdi Superiora XP 930 – 2005 – U6 – tuhej, kratčí na délku, dobrej ale praskla zadní stavba. Nahradil jsem ho za XP 960 – 2006 – karbonová zadní stavba zbytek U6 – pěknej, dlouhej akorát, ale měkej jak prase – při pláštích 2,25 RR, mě do kopce škrtal plášť o boky zadní vidlice:(, letos jsem nezanevřel na superiora a zase koupil racing team SC – což si myslím, že je ten co ty máš na mysli – výsledek tuhost není až tak závratná, ale je to v mezích normy (otázka je až budu mít letní fazonu, jestli to zase nezačne škrtat, tak raději teď jezdím pláště 2,1;o) Při srovnání s Pelsem Razer Race tak vyšel líp, naopak Trek 8500 byl mnohem tužší a dražší, jinak ostatní rámy na trhu v této kategorii podobné.

      0 0
      • jonti  

        To sa mi nezda, mne sa tie ramy zdaju fakt velmi tuhe, ak ti skrta ram, tak by som sa skor pozrel na tuhost koliet. Ja sice vazim 67kg, ale nemyslim, ze nejaky ram okolo 1300g moze byt ovela tuhsi, za tuto cenu. Inak je to velmi dlhy ram, podla mna znacne tuhy. A ak 90kg nevydrzi, tak ho vyreklamujes.

        0 0
    • Lister  

      bych si nejdříve ověřil jestli je ještě dostupný, rešit rám koncem dubna mi přijde hodně pozdě........

      0 0
      • bastr  

        má pravdu ten hoch, už v únoru byla nouze

        0 0
        • jonti  

          Ja mam pocit, ze to boli hlasy, ktore mali hlavne zvysit zaujem o tento ram.

          0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.