• kubas

Tak jsem dnes konečně podlehl a objednal tento rám(vel.L na 189cm) a pustím se do stavby.S vidlicí mám jasno(pružinový PIKE),ale s brzdami,obutím a koly tápu.Pokud máte nějaký nějaký typ ,hlavně na odolná a cenově shovívavá kola,tak za něj budu vděčný.S tím zbytkem se holt už nějak poperu;-).Díky moc za každou reakci…

0 0
    • kesu  

zalezi co od toho chces,jak moc to musi bejt na vahu. Resil bych naby novatec,artur a nebo FRM(eshop.bike­zone.cz/index­.php?switch=de­tail&id=2492&k­at=933&trideni=ID_KAT&po­cet=10)

rafky asi mavic ale je otazka jestli vaha(X317 nebo enduro 321,popripade me s elibej singletracky)

brzdy bych dal kvuli cene jednoznacne XT(sain nebo lx),hovori pro ne krom ceny jeste dostupnost vsech dilu..

0 0
    • Dijck  

Ak by si chcel, asi budem predavat svoje kolesa, tiez z reigna. Mam tam alexy DP20 + x200 rafky, predne je na pevnu os(naba Specialized Demo 8). Zadne je na RU, naba formula. Obe su bezchybne – jazdene. Cena bude velmi ferova:) Ak mas zaujem napis na ICQ…

0 0
      • ferda  

Ahoj, mam takovy pocit :) nemeli bychom Ti poprat k prvnimu mistu ve fotkach na MTBS? :) doufam,ze jsem nick a narodnost odvodil dobre…

0 0
        • Dijck  

Diky, tiez sa tomu tesim:) Diky aj tebe blue, ze si to cele zmanipuloval v moj prospech;)

0 0
    • cat  

WTB laser disc…cca 1500 DT SWISS E540…cca 1000 hmotnost stejna, sirka Dt o 1mm vetsi.

0 0
    • goofy  

Rafky bych bral tyhle: bikestuff.cz/in­dex.php?produk­t=1913&nad=78

nebo pripadne DS23.

Vidli jak pises Pike a brzdy Saint/XT, kotouce 8"/7" by tomu zajiste slusely :-)

A naby asi Novatec/Author(ale ten ma celkem drahou nabu na pevnou osu).

0 0
      • goofy  

Jo rozhodne bych nebral Sigletrack jak tady nekdo psal.

0 0
      • Misiak  

nebudu tie ds23 prilis uzke? vnutorna sirka je len 17mm…

0 0
        • goofy  

No pisu ze bych radeji bral ty DS 28… Ty druhe to byly jenom takova alternativa ;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.