• kali222

    asi nejsem pozorny ctenar,ale nejak moc nenachazim ram, cktery bych potreboval. ani ne DH,ale ani ne enduro. respektive nachazim RB dragster FR,ale tech 35000,– se mi zda docela krajnich (a me se tak hrozne libi,mozna bych mel posetrit). vetsina produktu je bud zdvih do 140–150 a opak uz je to okolo 200mm. urcite neco existuje a Vy mi poradite : ).na ram use bude hopsat,ale take obcas presouvat-pomalu)

    jeste mam na Vas dotaz..teleskopicke sedlovky, jak to je s jejich konecnou delkou?na jakou se priblizne da dostat,zatim jem videl pouze ty,ktere stejne davaly ve vysledky jen do 400m to se mi zda neprakticke.

    diky za radu

    0 0
    • vojtechposmourny  

      Rámy – Giant Reign X, Specialized SX Trail, Norco Six… Našly by se další. Výhoda teleskopu je především u rámů, kde bys normální sedlovku při plném zasunutí narval do rámu.

      0 0
      • kali222  

        ano ten reign X stoji jako mensi glory. asi by mi dost pomohlo vyuzit toho jejich test centra a mel bych treba jasno hned. zdvih 170,to by bylo tak nejak ono..cena je 69.

        premyslim za kolik bych nastrojil to RB-vidlice(nejaka ta 66),kola ???,kliky(asi hone),brzdy obyc strokery..

        norco nechci a spec. sx take ne, stejne jako u bighitu mam dojem ze je pod nohama moc malo mista.jak bych to napsla abychom se pochopili?pred­stavec je tesne priplaclej k horni ramove trubcea ta je  skoro"rovna"… maly slop. :( to nechci.mozna to je jen dojem z fotky

        0 0
        • audiac  

          co Kona Stinky? zdvih 170/180, teleskop neni potřeba… nebo pak Coilaira, ale to je už endurovější…

          0 0
          • kali222  

            hm jo ta se mi libi! uz jsem ji videl,ale ocividne jsem si k ni priradil spatnou cenovku. na webu maj 54 za cele kolo,takze bych nekde mohl jeste vymamit v nejakem shopu 10% : ).nehlede na to, ze vidlice by byla podle predstav a brzdy take,coz u vetsiny kol v tet ocene neni : )hm hm hm diky diky                                         

            0 0
        • goofy  

          Nevim proc nechces Norco Six (mozna vzhled?), ale u SX Trailu bych netvrdil, ze je moc malo mista. Kdyz se podivas, tak ma pomerne podobny sloping jako ten Reign X, a kdyz jsem na tom jel, tak ani v L-ku mi ram nijak nevadil.

          0 0
    • kali222  

      jsem se zamiloval do te stinky :D hned jak vyprodma arzenal jdu do ni. je tak krasne beloucka,no ale bude chtit holka trosku tjuning :( minimalne kokpit a posez

      0 0
      • goofy  

        Tolik peknych variant tu bylo, a ty skoncis stejne u jednocepu :o)

        0 0
        • kali222  

          no jo ale tak kdzy vezmu ze bude stat 47 : ) tak za tu cenu nic jineho neposkladam : ). co ten tlumic na te stinky??? nema nekdo zkusenost?

          0 0
          • assassin  

            na 901 bikes ji maji za 45.. pokud na ni trvas a mozna pujde sehnat i za min…

            ale kolem 40–43 se prodaval lonskej model bighita – vepredu tusim domain… drop off co je na kone a byl na 06 big hitu je celkem nic mnoho…

            tlumak je zakladni pruzinovej tlumic.. funguje ale jde nastavit jen odskok… rekl bych ze staci…

            ale ja sem fakt z te stinky nebyl nejak extra odvarenej a kamos co ji ma by ted take radeji neco lehciho…

            0 0
            • kali222  
              • uprimne si myslim,ze stejne tam skonci napinak a jednoplacka,ale zatim se utvrzuju,ze ne :D. na stinky jsem v zivote nejel.a co se tyce vahy.kdysi jsem mel red soila :D a pak malyho mrazka (myslim, ze me vahove kona neprekvapi k horsimu : ) ) +pevnaky BH,mrazek,kato a tedka az uvidim nejakou hezkou bazarovou vidlici, tak doskladam DMR-pred 6 lety muj sen.strasne bych na nej chtel malou shiveru. spis tak na stejno. co se kony tyce vidim + ve vidlici(domaina fakt necu, vinetui taky ne-mam k nim neopravnene averzi)
              • 2sloupka nechci.lonsky model tedy pada-jeste mrknu jak je vybaven… ale zas ty strachy s vidlicema…to se mi nechce.
              • kdyby se nekde objevil dragster FR i strasi tak bych vzal i cele kolo…ale ono nic
              • ve svete jsem stinky videl nejlevneji za 1499liber coz je t osamy skoro jak tech 47

              jestli lip,to ja nevim. spoleham ze jako byvaly jezdec dookie bike team se se Zemkem dohodnu :D prach sem tam nechal uz kua hodne.

              0 0
      • assassin  

        cece stinky mi prijde uz prilis „tezkej“ FR stroj…  mozna dobry na naky jo prasarny… zkousel sem ji a kdyz ji srovnam s bighitem sel bych radsi do bighita.. ikdyz ma taky sve chyby…

        to norco bude urcite fajn, Xko reign je takova hezka lehka vec… a ja osobne bych sel a doufam ,ze k tomu nekdy dojde, do SXtrail

        0 0
        • goofy  

          Jojo. SX Trail je muj dlouhodoby favorit, jenom za obdobnou vybavu plus 10 navic oproti Sixu, a letosni Sixy jsou navic krasne :-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.