• baboon

    No jak uz jsem si tady precetl,tohle se tu stava moderni, myslim enduro HT a tak jsem premejlel ze bych tomu svymu nakoplymu taky dal odpocinout..:) A tak by me zajimalo,jestli nahodou nevite o nejakym ramu,ktery zkousne 130mm vidli a nezamava to s jeho geometrii..:) Ale nechci fulla.nejak jsem prilnul k HT a proste me bavi..:) Zatim jsem nasel par kandidatu – RB monster HT (v poho,ale docela tezkej), Pells Thorr (ten vychazi zatim nejlip a navic jsem uz ho mohl projet), Kona hoss (nevim,jak by to ypadalo s tou vidli), no a ted jsem tu nasel na BF odkaz na Gary Fischer Bitter – no ten me zaujal momentalne nejvic,ale nevim,kde sehnat samostatnej ram a za kolik a kolik vazi..Kdybyste nekdo vedel,bylo by to bezva!! Zatim dik za odpovedi a pridavejte klidne dalsi kandidaty..:)

    0 0
    • Lister  

      proč od RB Monstera, když CRX zvládne 130mm vidlici s přehledem :o)

      Možná ještě nějaký Mongoose, ale nezkoumal jsem.

      0 0
      • baboon  

        No ja nevim..Zkoumal jsem hodnoty a vsude pisou geometrie pro 100mm vidlici.:)

        0 0
        • Lister  

          ale tady si určitě nic nezkouaml že :o)

          to že to tam píšou, znamená maximálně tak to...........­............že to tam píšou :o)

          0 0
          • Smazaný účet  

            tak myslím že mě by ta změněnná geometrie zas tak nevadila, teda pokud by to teda vydrzel ram…

            0 0
            • baboon  

              No to je prave ono.:) Precejen obcas si neco sjedu a skocim..Nic extremniho,ale tak nejak znate to..:) A radsi bych mensi ram,protoze jsem na nej za prve zvykly a za druhe mar rad tu ovladatelnost.:)

              0 0
              • baboon  

                Hele ted koukam na to CRX postaveny na vanille 125mm a vypada to bezva..Ale nevim jestli je to normalni geometrie,nebo jestli to je nejaka zakazka ci co.:)

                0 0
              • goofy  

                Si kup Manika a mas to

                0 0
                • baboon  

                  No to uz snad neni ani enduro,ne? TO bych mel sedlovku az do nebes..:D Skoro jako ted..:D Ale ten model 2007 je docela fajn..Ale zase na celem internetu ani zminka o tsamotnem ramu..Aspon ta vaha.. No ale kdyz jsem tak nejak prolejza net,nasel jsem tohle : www.rebelbike.com/…tchback.html?… Nevite o tom nekdo neco blizsiho..Vaha se pohybuje asi kolem 2,5 kg,ale je to cr-mo..Vypada to fajn,ale na of. strankach jsou vsechny ostatni,jen ne tenhle..Ale geometrie je presne na tech 130..:) Jen ta vyha..:( Nevim,jestli mam hledat radsi hlinu,nebo ocel..Co myslite vy?

                  0 0
                  • goofy  

                    Rikas, ze chces skakat, blbnout a tak, mas ve vyberu Monster HT a bojis se vahy 2,5 kilo? Dovol abych se usmal :-)

                    0 0
                    • baboon  

                      No vsak jsem psal,ze monster ja fakt tezkej..:) A skakat jsem taky psal,ale melo z toho plynout,ze skakani neni prioritou..:)Zadny 5m dropy,polety ani dirty.. A nejde o to,ze bych se 2,5 kg bal,ale bojim se jich,az na to nakydam komponenty,aby cely koleso nemelo 20..A blbnout jasne,ale taky,aby me to kolo nekam dovezlo.:) Nechci na tom trhat rekordy,ale za peknym sjezdikem nebo trailem si rad dojedu kolmo a ne treba autem..Tak abych nemel jazyk na veste pri prijezdu..:)

                      0 0
                      • goofy  

                        Vem si, jak ja mam poskladane kolo a vlezl jsem se do 17,5 a to se mi zda jeste nejak hodne (proste nejaka chyba mereni). Musis si sam ujasnit co chces. Chapu, ze nechces jezdit zadny drsny feeride, ale to nejezdim ani ja. Rad se svezu z kopce… Ale musis si uvedomit, ze nemuzes chtit nejaky extremne lehky ram. Ikdyby jsi na tom skakal treba jenom pul metru, tak XC ram proste dlouho nevydrzi. Ten Thorr a dalsi urcite nebudou nejak extremneji lehke a usetrit par gramu, by te pak mohlo mrzet. Gramy je treba honit na jinych misech, nez je ram

                        0 0
                        • baboon  

                          No to je jasna vec..Vsak ja nejsem gramar a proto bych se taky toho RB crx trosku bal,precejen ten material nekde „chybet“ musi..Ale na druhou stranu Monster HT uz je asi na trosku jiny jezdeni,nez si ja predstavuju..:)A ja jsem na tvyho bika koukal..Ale nedovedu si predstavit,ze bych na nem ujel trosku vic kilometru..Nejsem zadnej svihar,ale na druhou stranu se rad projedu a nemusi to bejt zrovna z kopce..:) Budu muset konecne spon pro orientaci zvazit ten svuj pekac..Abych vedel,jak se orientovat..Na tom co mam ted mi nedela problem ujet vicero kilometru a zaroven se na nem da obstojne blbnout..:)

                          0 0
                        • baboon  

                          Tak mazec..Asi je rozhodnuto..:) Ten ram ma 2,06kg,coz je parada..:)

                          0 0
    • Sarnafil  

      Všechny možnosti co jsi napsal jsou zajímavé jen u RB bych se bál geometrie příjde mně to spíš trochu 4X rám, ale zdání klame. Pells má teď nově známý a je s ním velmi spokojený. Ještě mě napadl santa cruz chameleon, je to ideální kolo na všechny druhy ježdění od xc až po enduro.

      0 0
    • goofy  

      Jeste treba Mongoose Amasa

      0 0
    • JMT  

      vem neco s tlumicem

      0 0
      • baboon  

        Jak uz jsem psal..:) Ja nechci fulla..Prislo by s tim moc problemu,bylo by to drazsi atd..Ja radsi kdyz to muzu mit pevne v rukou..:) A precejen obcas skacu,a na fullu mi to moc nejde..:)

        0 0
    • Smazaný účet  

      taky se na něco podobnýho chystám, mám Schwinna mesu a ten má velkej sloping což se mi líbí. jen nechá, předělat vidli na vyšší zdvih – tak 120–130 a koupím nějaký hrubý tlustý pláště. Sice to nebude rychlý ale pohodlný určitě :))

      0 0
      • baboon  

        Hele 130 je v cajku..:) S hrubsima plastema je to fakt svezeni a fakt me to bavi..Bomba pruchod terenem a tak..:) A ani rychlost neni nijak omezena..A ani to neni o moc narocnejsi,kdyz vyberes dobry pomer sirka/tvrdost/o­vladatelnost

        0 0
    • pajasimi  

      thorr!forever:D ale ne, ten ocelák jax mi posílal byl super ukaž jim ho tu:D

      0 0
    • Páník  

      asi bych vzal ten pell´s, hoss by byl urcite drzak, ale 130mm by s nim zamavalo

      0 0
    • baboon  

      To je fakt..:) Po dlouhem hledani jsem nasel tohleto : www.rebelbike.com/…tchback.html?… Zkousel jsem projit byvale thready ohledne rozdilu ocel x hlina..Jezdim ocel na silnicce,ale vubec nevim,jestli na MTB poznám rozdil..Kdyz mám ted meridu 7005 a ty jsou pry tvrdy desne..:)

      0 0
    • Nimrod  

      špatnej nebyl starej ruckus, ale nevim, jestli něco z těch novejch by se dalo… vážil 2kg… a až někdo bude řikat, že křupe, tak jo, křupe, ale jestli ho nebudeš přetěžovat, tak ti vydrží… mě držel skoro dva roky a myslim si, že sem ho nějak moc nešetřil

      0 0
      • Black knives  

        Já ten Ruckus prodávám v inzerci.A jen pro to,že no many.Jinak,super rám.A jako servisman jsem vozil zadek na mnoha kolech.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.