• Jenda

    Jak jsem si za ta leta vsiml B-F je podstata vseho vedeni a vyskytuji se zde lide renesancniho charakteru to jest kazdy vse umi a vsemu rozumi:-) zadam vas vsechny timto o zkusenosti se znackou Scarpa pripadne konkretne s modelem Scarpa Manta www.namche.cz/…og/index.php?… Predpokladane pouziti – trekovka do vyssich hor, soustava nosic + batoh 105 kg a vice, obcas macky. Na normalni turistiku mam boty jiny takze mi jde o expedicni botu. Nicmene za horolezce se rozhodne nepovazuju. Diky za smysluplne komentare. BTW maj je za 4000 kc:-)

    0 0
    • vlkouš  

      ozvi se po ICQ, to je lepsi. nejaky poznatky mam. v.

      0 0
    • sis  

      no tak jestli ti padnou tak za ty prasule asi lepsi budes tezko shanet. scarpa je good

      0 0
    • scret  

      Scarpy obecne jsou hodne slusny botky…kdyz koukam na tyhle,tak jo proc ne…

      0 0
    • pepino  

      Mě by docela zajímaly tyhle, páč stojí 2400 bez DPH www.uvex.cz/index.php?…

      0 0
      • scret  

        troufam si rict ze nejsou dobry… jestli ten matros je kuze a na spicce je tam sev,tak je to uplne v nejdebilnejsi casti boty…za 2400,– bez DPH to neni zadna vyhra!!! Zkus spis radsi ceskej Prabos! kvalita supr a aspon si to na trekovku jenom nehraje…

        0 0
      • rarášek1  

        Nejsou to náhodou pracovní boty. Od UVEXu mám pracovní sandály na vibramu.

        0 0
    • Jenda  

      no tak nakonec jsem se rozhodl je nekoupit – nejak moc akutne je nepotrebuju a hned vedle meli v namche vystaveny cesky slatic triton a ty i kdyz jsou drazsi se mi libi skoro vic. Hlavne me laka moznost vymeny podrazky protoze na soucasnej trekovkach mam kuzi naprosto v pohode ale podrazka je uz znacne seslapana. Pry celkovy pozarucni servis je u tech salticu v pohode takze az to bude aktualni asi podporim ceskeho vyrobce

      0 0
      • scret  

        ty jsem ti chtel doporucit!:) kamos je ma a ja pokud bych chtel takovejhle typ bot,tzn. spicka na macky vepredu i vzadu,tak urcite jedine do tehle Salticu…

        0 0
    • Mamut  

      Pozri si este Saltic Triton (www.saltic.cz). Tusim su na nu celkom slusne referencie na www.outdoorforum.cz. Obvykle su ceny pri nakupu priamo od vyrobcu nizsie o asi 20% oproti beznemu maloobchodu. Vyhoda je v tom, ze kadeco potom dokazu na tej topanke aj opravit. Aj ked nie vsetko.

      0 0
      • Mamut  

        Ha, telepatia. Allah je velky! Toto som pisal pocas toho, co si ty poslal svoje.

        0 0
    • Karaya  

      Já mám Scarpa Denver uz asi 3 roky a jsem spokojenej. Zatim nevypadaj moc opotrebovane, tak uvidime jak dlouho vydrzi..Predtim jsem mel nejake La Sportivy a ty byly mozna o fous pohodlnejsi, ale dost rychle se jim ochodila podrazka. Nicmene vydrzely 8 let, tak uvidime jak ty Scarpy.

      0 0
    • juraive  

      Zdravim, mohl by mi nekdo zkuseny poradit ohledne techto bot?

      http://www.readysport.cz/…089/18208903 Zajímají me realne zkusenosti, nikdy jsem zadny takovy boty nemel, a zajima me na jaky parametry se mam u takovyhle boty divat predevsim. O prazdninach jedu do rumunska a planujem naky treky, plus jeste tejden sumava a tak. Diky za rady, pozadavky kdyztak jeste upresnim.

      0 0
      • bochov  

        Botu musíš vyzkoušet musí sedět jako ulita ja jse si koupil Mamut a nemohu si ztěžovat.

        0 0
        • juraive  

          Me zajimaji konkretne tyhle boty, a spis me zajima jestli ma vubec cenu o nich uvazovat z hlediska funkcnosti, vydrze a tak. Jasne ze bota musi sednout, bohuzel tyhle asi k vyzkouseni nikde nebudou, a muj badget bohuzel nepripousti utratit za boty vic nez 2000 Kc.A jeste jedny tu mam.

          http://www.readysport.cz/…060/18206005

          0 0
          • Pac029  

            Tyto vypadaj podstatne lepe,ad zkouseni, clovek si zvykne, ale rozedreny nohy jsou previt ;o). Jinak zalezi jaky si predstavujes vyuziti, nemam s temato osobni zkusenost, jen hadam, ty prvni asi nebudou dobry na delsi trek s vetsi zatezi, coz ty druhy by mohly byt OK, je treba mit proste neco pevnejsiho. pokud to bude ale jen na lehci vyslapy s mensim baglem na den dva, tak ty prvni budou taky v poho, klidne bych je vzal. Z hlediska dlouhodoby vydrze by teoreticky mely vydrzet vic ty kozeny, ale dost zalezi na pouzivani, ja napr jedny levny hadrovy Lafumy trapim nekolikatery rok a jsou OK, aspon na lehko, na tezko pouzivam ale Alasky.

            0 0
            • bochov  

              No spiše bych bral ty druhe.

              0 0
            • juraive  

              Dik za info. Zatim planuju jen tu sumavu, tzn max. jednodenni trek do 25 km, s lehkym baglem a rumunsko planujem 3 denni trek s krosnou 55L kolem 10 kg. Zatim je v planu tohle a do budoucna budu pokracovat asi v podobnym duchu :).

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.